Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Apele Române închiriază 71 de plaje pe litoral, pe o perioadă de 10 ani. Unde se află cele mai multe

Administraţia Naţională "Apele Române" (ANAR) scoate la închiriere 71 sectoare de plajă, pentru o perioadă de 10 ani, destinaţia acestora fiind pentru agrement turistic şi agrement cu funcţie sportivă, a anunţat, luni, ANAR.

de Redactia Observator

la 09.09.2024 , 22:24

"Anunţăm scoaterea la închiriere a 71 de sectoare de plajă disponibile, conform H.G. nr. 183/2020 privind aprobarea închirierii unor bunuri imobile proprietate publică a statului şi OUG nr.57/2019 privind Codul administrativ. Cele 71 de sectoare de plajă au două tipuri de destinaţii: agrement turistic (recreere) şi agrement cu funcţie sportivă - ambarcaţiuni cu/ fără motor. Perioada de închiriere este de 10 ani, fiind corespunzătoare sezoanelor estivale 2025 - 2034 (...)", informează ANAR într-un comunicat.

Cum pot fi trimise cererile

Cele mai multe sectoare de plajă scoase la închiriere sunt din staţiunea Mamaia, iar următoarele din Constanţa, Eforie Nord şi Vama Veche. Potrivit sursei citate, documentaţia cadru - caiet de sarcini, contract-cadru, fişa de date, formularele, planul de situaţie sunt puse la dispoziţia participanţilor în mod gratuit, în baza unei solicitări formulate la adresa de e-mail: [email protected].

Articolul continuă după reclamă

Cererile pot fi transmise până la 1 octombrie, cu specificarea sectorului/subsectorului pentru care se doreşte documentaţia. Hărţile sectoarelor/subsectoarelor care sunt scoase la închiriere sunt disponibile pe site-ul ANAR www.rowater.ro, la secţiunea: "Licitaţii".

Datele-limită de depunere a ofertelor sunt 9 - 11 octombrie 2024, iar deschiderea ofertelor în zilele de 14 - 16 octombrie 2024.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri economice » Apele Române închiriază 71 de plaje pe litoral, pe o perioadă de 10 ani. Unde se află cele mai multe