Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Autostrada Ploieşti - Braşov, cea mai aşteptată din ţară, e cu un pas mai aproape de realizare

Cea mai aşteptată autostradă din ţară, Ploieşti - Braşov, face un timid pas înainte. Compania de Drumuri a lansat consultarea publică pentru traseul ei. Până la sfârşitul lunii, oricine poate să consulte documentaţia pe site-ul CNAIR şi să facă sugestii prin completarea unui formular online. Ministerul Transporturilor speră să înceapă anul acesta licitaţia pentru un tronson al autostrăzii care va reduce aglomeraţia de pe DN1.

de Redactia Observator

la 13.01.2023 , 21:04

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat vineri în consultare publică traseul autostrăzii Ploiești-Brașov. Potrivit CNAIR, autostrada Ploiești Brașov va reduce timpii de călătorie în regiune, sporind gradul de siguranță rutieră și degrevând orașele Ploiești, Câmpina, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal și Brașov, precum și comunitățile învecinate de congestiile de trafic.

Autostrada Ploiești-Brașov, în faza de consultare publică

Cei interesați sunt așteptați să completeze un formular și să consulte documentația aferentă acestui proiect ce se regăsește la link-ul de AICI, pe site-ul dedicat autostrăzii Ploiești-Brașov. Formularul va fi accesibil până în 1 februarie 2023, la ora 23.59. „Procesul de consultare publică reprezintă un element necesar în implementarea acestui proiect de infrastructură ce înglobează multiple beneficii pentru comunitățile locale și regionale, precum și dezvoltarea economiei naționale”, arată CNAIR.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri economice » Autostrada Ploieşti - Braşov, cea mai aşteptată din ţară, e cu un pas mai aproape de realizare