Antena Meniu Search
x

Video Emoții pentru absolvenții care dau astăzi prima probă a competențelor. Care este calendarul aprobat de Ministerul Educației pentru Bacalaureat 2022

Examenul maturităţii a început! Astăzi va avea loc prima probă a bacalaureatului, şi anume evaluarea competenţelor de comunicare în limba română. Aproape 130.00 de absolvenți de liceu s-au înscris anul acesta la examen.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 06.06.2022, 09:07

Vezi și

Clara Mihociu, reporter Observator: "Bună dimineața! Urmează două săptămâni de foc, am putea spune, pentru absolvenții, pentru că de astăzi începe examenul maturității ei, cu probe mai ușoare: evaluarea competențelor. De astăzi și până pe 8 iunie vor fi evaluate competențele lingvistice la Limba și literatura română. Între 8 și 9 iunie sunt evaluate competențele la limba maternă. În perioada 8-10 iunie, competențele digitale, iar între 14 și 16 iunie competențele lingvistice la o limbă de circulație internațională."

"Adevăratele emoții pentru absolvenții de liceu încep de pe 20 iunie, când vor avea probele scrise pentru Bacalaureat, cele care, de altfel, le vor face și media la acest examen. Pe 20 iunie vor avea proba la Limba și literatura română, pe 21 iunie proba obligatorie a profilului, iar pe 22 iunie proba scrisă la o materie aleasă de ei. Desigur, vorbim despre probele scrise, cele mai importante. Emoțiile însă pentru absolvenții de liceu se vor încheia pe 27, atunci când vor fi afișate rezultatele la examenul de bacalaureat. Până de la ora 12, în aceeași zi, pot să depună contestații până la ora 18. Rezultatele finale se vor afișa pe 1 iulie, până atunci putem doar să le urăm succes."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Emoții pentru absolvenții care dau astăzi prima probă a competențelor. Care este calendarul aprobat de Ministerul Educației pentru Bacalaureat 2022