Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Câți bani dă Moș Niculae în acest an pe cadouri

Se apropie noaptea în care copiii îl întâlnesc moş Nicolae. Spiriduşii săi au luat magazinele la rând, în căutarea darurilor ideale. Însă, în faţa rafturilor pline, decizia este greu de luat, pentru că pretenţiile au crescut odată cu ofertele.

de Redactia Observator

la 04.12.2018 , 23:28

Se apropie noaptea în care copiii îl întâlnesc moş Nicolae. Spiriduşii săi au luat magazinele la rând, în căutarea darurilor ideale. Însă, în faţa rafturilor pline, decizia este greu de luat, pentru că pretenţiile au crescut odată cu ofertele. Nici adulţii nu se lasă mai prejos şi fac liste de dorinţe.

Cu 24 de ore înainte de sosirea lui Moş Nicolae, coşurile de cumpărături s-au umplut cu dulciuri şi cu jucării. Cu braţele încărcate, părinţii au lăsat în magazine şi câteva sute de lei dintr-un foc. 

Potrivit tradiţiei, în noaptea de moş Nicolae, copiii trebuie să primească daruri care să încapă în ghetuţe, în general dulciuri, iar cei care nu i-au ascultat pe părinţi vor primi alături şi o nuieluşă. 

Vezi și

Bugetul pe care românii şi-au propus să îl aloce pentru cadourile de Moş Nicolae este de aproape 350 de lei anul acesta. Dar, de multe ori, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din magazin.

Pe lângă dulciuri şi jucării, lângă ghetuţe românii vor mai găsi îmbrăcăminte sau chiar o altă pereche de încălţări, arată un studiu recent. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Stiri economice » Câți bani dă Moș Niculae în acest an pe cadouri