Antena Meniu Search
x

Benzina şi motorina se apropie de pragul de 6 lei litrul, după ce acciza de 32 de bani a fost reintrodusă de Guvern

De fapt, acciza a fost debutul unui val de scumpiri al carburanţilor. Din septembrie, combustibilii au ajuns să coste mai mult cu aprope un leu.

Vezi și

De fapt, acciza a fost debutul unui val de scumpiri al carburanţilor. Din septembrie, combustibilii au ajuns să coste mai mult cu aproape un leu faţă de cât era preţul în vară.

În vara, pretul unui litru de benzina si motorina era undeva la 4 lei şi 60 de bani. După reintroducerea accizei din aceasta toamna,  un litru de carburant ajungea sa coste undeva 5 lei. Credeam ca preturile se vor stabiliza la acest nivel. Preturile au inceput sa creasca si mai mult dupa reintroducerea accizei

Un litru de benzina costa in Capitala si 5 lei si 25 de bani, iar un litru de motorina ajunge la 5 lei 38 de bani. Un motiv ar cresterea barilului de petrol ca a ajuns la 62 de dolari si din cauza fenomelor extrem din Statele Unite ale Americii.

Ne putem astepta ca pana la finalului anului sa ajunga la 6 lei litrul!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » Stiri economice » Benzina şi motorina se apropie de pragul de 6 lei litrul, după ce acciza de 32 de bani a fost reintrodusă de Guvern