Antena Meniu Search
x

Bilete dus-întors de la 150 de euro într-o destinaţie apreciată de români. Oferta este valabilă până în 26 martie

Compania TAROM oferă bilete cu preţuri care pornesc de la 150 de euro dus-întors către Londra, în perioada 22 - 26 martie 2024, iar călătoriile pot fi efectuate până în luna septembrie.

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 11:05

Oferta este valabilă până în 26 martie
Oferta este valabilă până în 26 martie - Shutterstock

"Prin noua ofertă specială lansată de TAROM, "Visul unei nopţi de... vacanţă", tarifele biletelor oferite de TAROM pornesc de la 150 de euro şi includ bagaj de mână şi check-in gratuit.(...) Prin oferta specială valabilă 6 zile, în perioada 22-26 martie 2024, poţi achiziţiona bilete de avion pentru călătorii până în luna septembrie la preţuri special reduse", se arată în comunicatul operatorului aerian naţional.

Bilete valabile până în luna septembrie

Cu milioane de turişti în fiecare an, Londra este unul dintre cele mai vizitate şi diverse oraşe din Europa, cu o cultură bogată şi o istorie care se întinde pe două milenii, ceea ce îl face şi una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din lume.

Astăzi, Londra este considerat un hub cultural şi artistic, împărţit pe zone distinctive din nordul, vestul, sudul şi estul oraşului, precum şi un centru financiar - al doilea din lume - şi turistic puternic, unde fiecare cartier promite o experienţă unică pe placul turiştilor de pretutindeni.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Bilete dus-întors de la 150 de euro într-o destinaţie apreciată de români. Oferta este valabilă până în 26 martie