Antena Meniu Search
x

Biletele CFR, mai scumpe de la 1 iulie. Drumul București - Constanța va costa cu 20% mai mult, care sunt explicațiile companiei

Se scumpesc biletele de tren. De mâine, cu 20%. Majorarea vine după ce operatorul de stat CFR Călători a cerut acest lucru în bugetul pe anul 2022.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 30.06.2022, 21:45

Vezi și

Andreea Filip, reporter Observator: "Un bilet la un tren interregio, de la București la Constanța, care până acum costa 60 de lei, va ajunge să coste în jur de 72 de lei. Așadar, turiștii care vor veni în acest sfârșit de săptămână la mare vor plăti mai mult."

"Scumpiri vor resimți și călătorii care vor merge spre munte De exemplu, un bilet de la București la Brașov, care până acum costa 50 de lei, va fi de acum mai scump cu 20%, așadar va ajunge să coste undeva la 60 de lei. CFR Călători pune aceste scumpiri pe seama tarifelor mai mari la energia electrică. De asemenea, reprezentanții companiei spuneau că prețurile la biletele de tren nu au mai fost mărite din anul 2013. Scumpiri similare vor fi aplicate și de cei cinci operatori privați de transport călători."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Biletele CFR, mai scumpe de la 1 iulie. Drumul București - Constanța va costa cu 20% mai mult, care sunt explicațiile companiei