Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2023. Ce buget şi-au alocat pasionaţii de cumpărături pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an

Am intrat în cea mai aşteptată săptămână de către pasionaţii de cumpărături. 4 zile până la Black Friday 2023. Vom cheltui mai mult decat în 2022, asta spun studiile. Important este să ştim şi ce se va căuta ca să ştim cât de repede să ne mişcăm. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 06.11.2023, 13:57

Vezi și

Românii se pregătesc de Black Friday 2023 pentru una dintre cele mai mari platforme de cumpărături online din ţara noastră. Statisticile arată că 1 din 3 români aşteaptă Black Friday pentru a-şi cumpăra un produs pe care şi-l doresc şi nu şi-l permit un an întreg. Totodată, 1 din 3 români fac din Black Friday un adevărat ritual, iar cu 3 săptămâni înainte încep să-şi pregătească produsele, să şi le pună în listele de favorite, iar cu o săptămână înainte o jumătate dintre români încep deja să le adauge în coşul de cumpărături, pentru a fi siguri că în ziua cea mare reuşesc să îl achiziţioneze.

Categoriile de produse preferate de români

Printre categoriile preferate de produse au rămas electrocasnicele şi televizoarele într-un procent destul de mare, dar şi hainele, în creştere faţă de anul trecut. Totodată, espressoarele au fost în mare vogă anul acesta, semn că ne place să bem o cafea de calitate şi acasă. Deşi anul acesta am avut de-a face cu un indice ridicat al inflaţiei, datele arată că vom cheltui mai mult anul acesta de Black Friday decât anul trecut, cu 11%.

Ce buget au alocat românii pentru Black Friday 2023

Concret, românii vor avea un buget de 2.866 de lei pentru Black Friday pentru toate produsele pentru care au aşteptat şi au economisit un an întreg. Alte reduceri mult aşteptate anul acesta sunt la vouchere de vacanţă pentru vacanţele în ţară, dar şi la bilete de avion pentru destinaţii exotice. Totodată, doamnele aşteaptă Black Friday pentru a-şi achiziţiona pachete de tratamente corporale la un preţ mult mai mic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2023. Ce buget şi-au alocat pasionaţii de cumpărături pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an