Antena Meniu Search
x

Video Black Friday 2023. Românii care au prins primele oferte: cu cât a cumpărat o femeie un cuptor care costa iniţial 1.800 de lei

Black Friday 2023. Se anunţă cel mai aglomerat Black Friday! Unele magazine au început vinerea neagră de joi. Mii de oameni s-au înghesuit astăzi la promoţiile lansate în avans. Cele mai multe reduceri vor fi oferite, însă, de săptămâna viitoare. Până atunci, la inaugurarea unui mall din Arad, localnicii au dus lupte corp la corp pentru electrocasnice la preţ redus. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 02.11.2023, 20:23

Vezi și

Pentru un frigider sau o maşină de spălat la promoţie, vânătorii de reduceri s-au certat şi s-au călcat în picioare la Arad. Nu au motive de îngrijorare, însă. Anul acesta, promoţiile vor fi masive, anunţă retalilerii. 

Alex Niculescu, director operaţiuni retailer online: Ne aşteptăm ca de Black Friday să vedem o creştere într-un procent cu două cifre a vânzărilor faţă de anul anterior. Clienţii se pregătesc, pentru că îşi planifică achiziţia. Caută, se interesează, compară preţuri şi îşi încarcă deja în lista de favorite produse.

Cele mai râvnite produse de Black Friday 2023

Cele mai râvnite sunt smart-phone-urile, laptopurile, haine de la branduri celebre şi parfumurile scumpe. Magazinele şi firmele de curierat au început deja pregătirile pentru livrări.

Pe acelaşi subiect

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: Din acest loc, de Black Friday, se vor livra sute de mii de colete. Estimările unei platforme de livrare arată că, într-o zi normală se livrează aproximativ 300.000 de pachete, însă de Black Friday, numărul este dublu şi un record: 600.000 anul acesta. 

Alin Abalaşei, country manager firmă de curierat: Programul de lucru va fi unul extins, vom lucra cele două weekenduri de după Black Friday, vom extinde şi echipa din call center. 

Amatorii de chilipiruri au furat startul

Cei care au furat startul reducerilor fac din vinerea neagră aproape o lună întreagă. Amatorii de chilipiruri au început să facă deja achiziţii, însă. 

Femeie: Am cumpărat un cuptor cu 951 de lei şi iniţial a fost 1800. Destul de bine aş putea să spun! 

Tânără: Urmăresc şi un televizor şi un espressor, le am la favorite. La televizor am găsit o ofertă super ok de preţ. O reducere cam de 500 de lei. 

Înghesuială mare va fi şi în online de Black Friday 2023

Daniel Apostol, responsabil de magazin: O să avem trei valuri de oferte, în fiecare săptămână se va schimba catalogul. Avem oferte care se duc până la 20-25% pe fiecare categorie. 

Înghesuială mare va fi şi în online de Black Friday. Estimările arată că vânzările pe internet se vor dubla, aproape. Retailerii se aşteaptă să fie doborât recordul de anul trecut - 444.000 de produse comandate în 30 de minute. Ultima ediţie de Black Friday a adus încasări de 644 de milioane de lei în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2023. Românii care au prins primele oferte: cu cât a cumpărat o femeie un cuptor care costa iniţial 1.800 de lei