Antena Meniu Search
x

Video Brandul românesc care a cucerit-o pe Jennifer Lopez. O pereche se vinde şi cu 3.500 de lei

Are zeci de milioane de fani în toată lumea şi este recunoscută pentru apariţiile pline de eleganţă. Jennifer Lopez a strălucit la un eveniment încălţată cu o pereche de sandale fabricate la Sibiu. Iată povestea brandului românesc care a cucerit vedetele lumii, de la Beyonce, la Heidi Klum şi Rita Ora.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 21:02

Vezi și

O combinaţie spectaculoasă între opincile tradiţionale şi elemente senzuale a cucerit cele mai mari staruri ale lumii. Jennifer Lopez a făcut senzaţie la evenimentul de lansare al propriei băuturi într-o pereche de sandale româneşti. 

Alina Popa, manager brand de pantofi: Pot să zic ca a fost destul de simplu. Nu ne aşteptam poate nici noi. Pentru că ei ne-au văzut, ne-au plăcut, ne-au scris. Noi am făcut munca aceea cumva din spate. 

Într-un interviu exclusiv pentru Observator, J.Lo a dezvăluit că iubeşte căldura şi combinaţiile vestimentare de vară. Astfel că sandalele româncelor, spectaculoase şi comode,  au completat ţinuta aleasă. 

Jennifer Lopez: Eu sunt ca o floare în seră, ştii. Îmi place vara. Acesta este mediul meu. Lasă-mă pe o plajă, la 32-38 de grade sunt extrem de fericită. 

Pe acelaşi subiect

Jennifer Lopez, clienta fidelă a brandului românesc

Nu este pentru prima dată când Jenny from the Block alege eleganţa românească. Şi anul trecut, la premiera filmului "Marry me", stilul incofundabil al vedetei a fost desăvârşit de sandalele făcute la Sibiu.

Preţul unei singure perechi porneşte de la aproximativ 1.600 de lei şi poate ajunge până la 3.500 de lei, în funcţie de aplicaţiile folosite. Brandul românesc a obţinut un brevet de creaţie şi a fost premiat la numeroase concursuri internaţionale.

Dana Iuga, creator de pantofi: Ne-a fost frică la început, am avut o grămadă de frici, ne era frică inclusiv să postăm, apoi ne-am descătuşat. Focusul sunt femeile care vor şi pot, care îndrăznesc. 

J. Lo are lumea la picioare. Şi România este la picioarele divei. În interviul pentru Observator, artista a transmis un mesaj plin de recunoştinţă fanilor din România. 

Jennifer Lopez: Vă mulţumesc foarte mult, vă iubesc şi vă mulţumesc pentru dragostea şi susţinerea voastră de-a lungul anilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Brandul românesc care a cucerit-o pe Jennifer Lopez. O pereche se vinde şi cu 3.500 de lei