Antena Meniu Search
x

Video Cadouri dulci de Crăciun. Laura a transformat ideea într-o afacere profitabilă, la Cluj

De sărbători, specialităţile din ciocolată pot fi alegerea ideală dacă vrem să îi impresionăm pe cei dragi. Aşa că în această perioadă, cofetarii muncesc din greu. Iar idei pentru dulciuri speciale de Crăciun sunt destule, de la ciocolată pictată până la umpluturi cu fructe exotice. 

de Redactia Observator

la 08.12.2022, 08:30

Vezi și

Laura face artă din ciocolată în atelierul ei din Cluj. Iar zilele acestea n-are timp de odihnă. "Această perioadă este grozavă pentru ciocolatieri şi totodată foarte, foarte aglomerată. Este aşa, ca şi atelierul lui Moş Crăciun, să fiu sinceră", spune Laura Hizo, artizan ciocolatier. Sau un regat al ciocolatei cu arome unice şi bomboane pictate manual. "Trufele se pot da prin diferite pudre, de data aceasta folosim un fistic mărunţit", explică ea.

Cadouri de Crăciun. Cât costă pralinele de ciocolată

Şi ca să fie pentru toate gusturile, ciocolatierii au introdus condimente precum scortişoara, chilli, ghimbir sau chiar cânepă şi lavandă. "Mie de obicei nu îmi plac dulciurile neapărat, dar astea chiar sunt foarte bune şi le recomand cu drag la toata lumea", mărturiseşte o tânără. Dulciurile de sărbătoare nu puteau lipsi de la târgurile de Crăciun. Scumpirile din ultima perioadă au ajuns şi la rafturile cu ciocolată. În medie, o cutie cu 9 praline costă 65 de lei, iar preţul urcă la 179 de lei pentru una cu 25 de bucăţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Cadouri dulci de Crăciun. Laura a transformat ideea într-o afacere profitabilă, la Cluj