Antena Meniu Search
x

Video Când ajung primele vouchere în valoare de 50 de euro la români. 3 milioane de oameni vor beneficia de aceste tichete

De miercuri intră în vigoare facilităţile fiscale pentru angajaţii din agricultură şi alimentatie. Tot de miercuri ar fi trebuit să ajungă la cei cu venituri mici voucherele electronice. Doar că nu au ajuns nici la poştaşi, cei care se ocupă de distribuire. 

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 01.06.2022, 20:13

Vezi și

Trei milioane de români cu venituri sub 1500 de lei trebuie să primească aceste vouchere până la finalul lunii. Firmele care aduc tichetele tipăresc o parte din ele în străinatate, aşa că, la Poşta Română cu puţin noroc vor ajunge primele cel mai devreme pe 6 iunie. Acestea vot fi distribuite în termen de 5 zile. Valoarea unui voucher electronic este de 50 de euro, adică 250 de lei, bani care vor putea fi folosiţi doar pe alimente. 

Vouchere de 50 de euro pentru români. De miercuri intră în vigoare şi alte măsuri

În industria alimentară şi în agricultură salariul minim brut creşte la trei mii de lei, iar taxele pentru angajatori scad. Asta înseamnă că în mână salariaţii vor primi 2.362 de lei lunar.

Tot de miercuri, firmele care au angajaţi plătiţi cu salariul minim vor putea să facă majorări de 200 de lei lunar, fără ca aceşti bani să fie impozitaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri economice » Când ajung primele vouchere în valoare de 50 de euro la români. 3 milioane de oameni vor beneficia de aceste tichete