Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 11 iulie 2024. Au scăzut cu 3-4 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că joi, 11 iulie 2024, preţurile la carburanţi sunt în uşoară scădere faţă de cele afişate în ziua precedentă.

de Redactia Observator

la 11.07.2024 , 12:19

Preţurile la carburanţi sunt în scădere faţă de cele afişate în ziua precedentă Preţurile la carburanţi sunt în scădere faţă de cele afişate în ziua precedentă - Profimedia

Concret, vorbim despre o scădere a preţurilor la toate sortimentele de carburanţi, cu excepţia benzinei premium unde preţurile au rămas identice precum cele afişate în ziua precedentă.

La benzină standard avem o scădere a preţurilor cu patru bani pe litru, astfel că un litru de benzină standard a ajuns să coste între 7,45 şi 7,63 lei. La benzină premium, cum spuneam, preţurile au rămas identice precum cele afişate în ziua precedentă, astfel că un litru de benzină premium costă între 8,09 şi 8,33 lei.

La motorină standard preţurile au scăzut cu doi bani pe litru, iar la motorină premium preţurile au scăzut cu trei bani pe litru. Asta înseamnă că un litru de motorină standard costă între 7,61 şi 7,72 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,97 şi 8,28 lei.

Articolul continuă după reclamă

Nu în ultimul rând trebuie precizat că şi la GPL avem o uşoară scădere a preţurilor, ceea ce înseamnă că un litru de GPL costă între 3,47 şi 3,51 lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 11 iulie 2024. Au scăzut cu 3-4 bani pe litru