Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 6 iunie 2024. Au scăzut cu 8 bani pe litru, atât la benzină, cât şi la motorină

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că joi, 6 iunie 2024, preţurile la carburanţi au scăzut, din nou, în mod semnificativ.

de Redactia Observator

la 06.06.2024 , 08:36

Preţurile la carburanţi sunt în scădere
Preţurile la carburanţi sunt în scădere - Profimedia

Vorbim despre o nouă scădere a preţurilor la carburanţi cu opt bani pe litru, indiferent că vorbim despre benzină sau motorină, iar asta înseamnă că preţurile la benzină standard şi la motorină standard sunt pe punctul să scadă sub pragul de 7 lei pe litru.

Concret, un litru de benzină standard a ajuns să coste între 6,92 şi 7,03 lei, un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,49 şi 7,73 lei, un litru de motorină standard a ajuns să coste între 6,98 şi 7,07 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,35 şi 7,63 lei.

Doar preţul la GPL este în creştere, faţă de cel afişat în ziua precedentă. Vorbim despre o creştere cu 2-3 bani pe litru, iar asta înseamnă că un litru de GPL a ajuns să coste între 3,53 şi 3,58 lei.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 6 iunie 2024. Au scăzut cu 8 bani pe litru, atât la benzină, cât şi la motorină