Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 9 iunie 2024. Preţul la benzină premium a scăzut cu 6 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că duminică, 9 iunie 2024, preţul la benzină premium este în scădere faţă de cel afişat în ziua precedentă.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 10:29

Preţurile la carburanţi sunt în scădere, faţă de cele afişate în zilele precedente Preţurile la carburanţi sunt în scădere, faţă de cele afişate în zilele precedente - Profimedia

Concret, vorbim despre o scădere a preţului la benzină premium cu şase bani pe litru, astfel că litrul de benzină premium a ajuns să coste între 7,43 şi 7,73 lei.

De altfel, scăderi de preţuri s-au înregistrat şi la benzină standard, motorină standard şi motorină premium, însă au fost scăderi mai mici de preţuri, de aproximativ 2-4 bani pe litru.

Un litru de benzină standard a ajuns să coste între 6,87 şi 7,03 lei, un litru de motorină standard a ajuns să coste între 6,94 şi 7,07 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,33 şi 7,63 lei.

Articolul continuă după reclamă

Doar la GPL avem o creştere de preţ, preţul pentru un litru de GPL crescând cu patru bani, de la 3,58 lei, cât costa, maxim, un litru de GPL, până la 3,62 lei, cât a ajuns să coste, maxim, un litru de GPL.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 9 iunie 2024. Preţul la benzină premium a scăzut cu 6 bani pe litru