Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cât costă o noapte de cazare la mare. Preţurile, mai mici cu 70% faţă de cele din timpul verii

Soare blând, apă călduţă şi plaje libere. Sezonul de după sezon este perfect pentru cei care apreciază relaxarea la malul mării. Turiştii spun că toamna este cu atât mai frumos pe litoral cu cât tarifele la cazare sunt mult mai mici şi temperaturile extrem de plăcute.  

de Redactia Observator

la 22.09.2024 , 20:30

Atmosferă de relaxare. Aşa a fost astăzi pe plajă. Pentru localnici, baia în valurile de septembrie a fost ceva firesc. Au fost 24 de grade Celsius pe litoral. Cum plajele nu mai sunt aglomerate, turiştii s-au bucurat de sentimentul de libertate totală. 

Cât costă o noapte de cazare la mare

Cei care au vrut să se bucure altfel de briza mării, au ales altfel de relaxare. Pe faleza Cazinoului din Constanţa, la prânz, era plin de lume. Pe lângă plimbare, oamenii au făcut fotografii sau au admirat mici ambarcaţiuni. 

Vezi și

Iar preţurile sunt mult mai atractive. Sunt suficiente hoteluri încă deschise care oferă prețuri la cazare mai mici chiar şi cu 70% faţă de cele din sezon. 

"Cei care doresc să vadă marea toamna au unde să se cazeze la preţuri începând de la 120 de lei pe noapte, camera cu mic dejun mergând până la 250 de lei - 300, cu toate mesele incluse", spune Dragoş Răducanu, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Hotelierii sunt optimişti şi sunt convinşi că vor avea turişti şi în perioada următoare: meteorologii anunţă vreme prietenoasă pe litoral şi în octombrie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri economice » Cât costă o noapte de cazare la mare. Preţurile, mai mici cu 70% faţă de cele din timpul verii