Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cât costă un penthouse în cel mai înalt turn cu locuințe din Cluj-Napoca. Locul de parcare se vinde separat, cu 6.000€

Un penthouse cu cinci camere, cu o suprafață totală de 210 mp, amenajat pe etajele 24 şi 25, în cel mai înalt turn cu locuinţe din Cluj-Napoca a fost scos la vânzare, iar preţul este pe măsură. 

de Redactia Observator

la 16.09.2024 , 09:24

Cât costă un penthouse în cel mai înalt turn cu locuințe din Cluj-Napoca. Locul de parcare se vinde separat, cu 6.000€ Cât costă un penthouse în cel mai înalt turn cu locuințe din Cluj-Napoca. Locul de parcare se vinde separat, cu 6.000€ - Economica.net

Locuinţa care se întinde pe o suprafaţă de 210 mp nu are finisaje, dar are o panoramă superbă. Apartamentul este amplasat într-un turn înalt de 92 de metri, în cartierul Mănăştur. Separat se poate achiziționa un loc de parcare exterior la prețul de 6.000 euro + TVA.

Câți bani sunt dispuși românii să dea pe chirie

Românii sunt dispuşi să cheltuie cel mult 30% din veniturile lunare pentru plata chiriei, relevă rezultatele unui sondaj realizat de o platformă imobiliară.

Articolul continuă după reclamă

Datele din piaţă arată că, în momentul de faţă, preţul mediu solicitat la închiriere pentru apartamentele cu două camere este de 550 euro/lună, în Bucureşti şi în Cluj-Napoca, 499 euro/lună în Braşov, 450 euro/lună în Constanţa şi de 400 euro/lună în Timişoara şi în Iaşi.

Platforma Imobiliare.ro a derulat, pe parcursul lunii august, două sondaje de opinie pentru a afla ce cred cu adevărat românii despre procesul de închiriere. Primul dintre acestea a fost dedicat exclusiv persoanelor care au intrat, la sfârşitul verii, în cursa pentru identificarea locuinţei potrivite, iar cel de-al doilea a vizat obţinerea perspectivei agenţilor imobiliari asupra evoluţiei pieţei închirierilor până la sfârşitul toamnei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri economice » Cât costă un penthouse în cel mai înalt turn cu locuințe din Cluj-Napoca. Locul de parcare se vinde separat, cu 6.000€