Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cât costă un sejur pentru minivacanţa de Sf. Maria în Eforie Nord

Pe litoralul deja aglomerat se anunţă o mare de oameni săptămâna viitoare, în minivacanţa de Sfânta Maria. Multe hoteluri sunt complet rezervate. La fel şi la munte. Un hotel de patru stele din Poiana Braşov a vândut încă din iarnă toate pachetele pentru această perioadă. La munte sau la mare, turiştii vor trebui să se hidrateze serios, pentru că se anunţă căldură mare. 

de Andreea Filip

la 11.08.2024 , 20:19

Mulţi turişti şi-au făcut încălzirea weekendul acesta pentru minivacanţa de patru zile care începe joia viitoare. 

Suntem în faţa unui sfârşit de săptămână aglomerat la malul mării. Cele mai căutate staţiuni sunt Mamaia Nord, Năvodari, Eforie şi Costineşti, dar sunt turişti care aleg să meargă şi în sudul litoralului, în staţiunile Neptun, Olimp sau Jupiter. 

Cât costă un sejur de 3 nopţi în Eforie Nord

Vezi și

Săptămâna viitoare, pe litoral vor fi şi mai mulţi turişti. Cele două mari sărbători, Sfânta Maria şi Ziua Marinei, i-a tentat pe mulţi să facă un drum la mare. Cei care au prins oferte promoţionale la hoteluri au parte de o serie de surprize. 

Pe acelaşi subiect

"Gradul de ocupare cred că deja este de 100% şi în continuare lumea sună să facă rezervări. Au micul dejun, avem plaja proprie, unde turiştii noştri beneficiază de şezlonguri cu reducere", spune Lucian Popa - proprietar hotel.

Un sejur de trei nopţi, pentru două persoane, costă de la 420 de lei în Eforie Nord, hotel de două stele, până la 1.300 de lei la Mangalia, hotel de trei stele. 

Oferte pentru bronz de august sunt şi la Poiana Braşov. Cine se satură de statul pe şezlong poate să se învioreze cu adrenalina unei coborâri rapide pe pantele din păduri. 

"Ar putea să închirieze nişte biciclete şi anume, biciclete full suspension, pe care le închiriem la minim 4 ore. Iar biciclete electrice le închiriem şi la 2 ore", spune Bucur Florin, angajat centru de închirieri.

Cele mai multe pachete de servicii turistice sunt făcute cu trei nopţi de cazare şi mic dejun sau demipensiune. Surprizele din hoteluri sunt deja pregătite. Însă, cel puţin la fel de interesante sunt activităţile în mijlocul naturii, în aer liber, pentru că în această perioadă a anului, muntele este de un farmec aparte. 

Costul mediu pentru minivacanţa de Sf. Maria

După câteva ore de aventură pe trasee de munte, turiştii au parte de amintiri de neuitat în restaurante.

Minivacanţa de Sfânta Maria în cea mai luxoasă staţiune montană din România costă, în medie, 400 de lei pe zi, de persoană, la un hotel de patru stele. 

"Ne bucurăm de rezervări timpurii. De şase luni de zile nu mai avem camere disponibile, este o cerere foarte mare", spune Gabriel Rosca, director hotel.

Cine a făcut rezervări la munte săptămâna viitoare a ales bine. Canicula se întoarce în mare parte din ţară, dar în zonele montane temperaturile vor fi mai suportabile.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Ştiri economice » Cât costă un sejur pentru minivacanţa de Sf. Maria în Eforie Nord