Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Cât timp vor fi valabile asigurările RCA de la Euroins, după falimentul oficial. Peste 1.5 milioane de poliţe, afectate

Şoferii cu poliţe RCA la Euroins ar putea afla azi pentru cât timp se mai pot folosi de ele. Tribunalul Bucureşti ar putea decide azi asupra falimentului Euroins. 

De Redactia Observator la 26.05.2023, 09:09
Vezi și

La ora 11:00 e programată şedinţa de judecată şi, cel mai probabil, va fi deschisă procedura de faliment. În acest caz, poliţele RCA încheiate la Euroins vor fi valabile încă 90 de zile de la decizia privind deschiderea falimentului, după care acestea expiră. Vorbim de un număr impresionant de poliţe: peste 1,5 milioane.

Fondul de Garantare a Asigurărilor a primit 61.000 de dosare neachitate de către Euroins, în condiţiile în care instituţia a înregistrat oficial mai puțin de jumătate din cererile de plată trimise de români. Autoritatea de Supraveghere Financiară a decis, la începutul lunii martie, să retragă autorizația de funcționare a Euroins.

Pe 17 martie, decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, şi, din acel moment, Euroins şi-a pierdut, practic, calitatea de societate de asigurări.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri economice » Cât timp vor fi valabile asigurările RCA de la Euroins, după falimentul oficial. Peste 1.5 milioane de poliţe, afectate