Antena Meniu Search
x

Video Câți bani trebuie să scoată cuplurile din buzunar pentru nunta de vis. Manopera rochiilor de mireasă a crescut cu 100%

Perioada nunților nu a scăpat de scumpiri. Viitorii miri au acum mari bătăi de cap din cauza creșterii prețurilor. La Timișoara se desfășoară în acest final de săptămână un târg pentru asemenea evenimente. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 01.04.2023, 09:28

Vezi și

Dantela e mai scumpă cu 140%, manopera rochiilor de mireasă a crescut cu 100%, iar costul utilităților este mult peste media anilor trecuți. Cu toate acestea, furnizorii de îmbrăcăminte de gală au mărit prețurile cu doar cu 20%. Altfel, și-ar fi pierdut clienții, așa că au preferat venituri reduse cu 50%.

Dantela e mai scumpă cu 140%

Aceeași situație se regăsește pe piața bijuteriilor și pietrelor prețioase. Clienții sunt sfătuiți să cumpere verighetele cât mai repede pentru că prețul aurului a crescut de la o săptămână la alta chiar cu 5euro/gram. Pe piața restaurantelor și a cofetăriilor este la fel. Sunt ingrediente care și-au dublat sau triplat pretul și cu toate acestea furnizorii au măriri de preț pentru produsul finit între 10 și 15 procente.

E o asumare din teama de a pierde clientul dar când această asumare va periclita afacerile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri economice » Câți bani trebuie să scoată cuplurile din buzunar pentru nunta de vis. Manopera rochiilor de mireasă a crescut cu 100%