Antena Meniu Search
x

Video Caz şocant în Botoşani: şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc, dar a ars el de viu. "Era supărat că, uite cu casa mea şi stau pe stradă"

Caz şocant în Botoşani. Un bărbat, care şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc, a murit ars de viu chiar de incendiul pe care l-a provocat. Ca prin minune, femeia e reuşit să se salveze în ultima clipă. A fost transportată la spital, unde primeşte îngrijiri medicale. Individul a avut până recent un ordin de restricţie şi, cum a scăpat de el, a vrut să se răzbune.

de Redactia Observator

la 23.06.2024 , 19:25

Individul se întorsese de câteva zile acasă după ce scăpase de un ordin de protecţie emis împotriva lui. Prietenii bărbatului spun că restricţia cerută de soţia l-a supărat foarte tare. După câteva pahare de băutură a vrut să se răzbune pe femeie. A luat un bidon cu bezină şi a încercat să-i dea foc. "Ei se mai certau, dar eu nu mă bag în familia lor. Tot timpul nervos, supărat că uite cu casa mea şi stau pe stradă", a declarat prietenul victimei.

Când l-au găsit pompierii, bărbatul era deja mort. Femeia a scăpat, dar are mai multe răni

"Bărbatul ar fi stropit cu substanţă inflamabilă atât bunurile din locuinţă, cât şi articolele vestimentare pe care el şi soţia sa le purtau", a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani. Casa a fost imediat cuprinsă de flăcări, dar, ca prin minune, femeia de 48 de ani a reuşit să se salveze şi să sune la 112. La faţa locului au ajuns imediat medici, pompieri şi poliţişti. "Pompierii au constatat că ardea întreaga locuinţă. Întrucât existau informaţii că, în momentul izbucnirii incendiului, proprietarul se afla în interiorul casei, aceştia au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere", a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt ISU Botoşani.

Vezi și

Când l-au găsit pompierii, bărbatul era deja mort. Femeia a scăpat, dar are mai multe răni. "A fost transportată în stare conştientă la spital de către echipajul cu asistent, cu diagnosticul de arsură chimică, prin stropire cu benzină pe faţă şi torace", a declarat Andreea Stărică, medic Ambulanţa Botoşani. "Nu cred că ar fi avut motive să fie gelos. Ea e o femeie muncitoare, are o grădină frumoasă în spate. În casă la fiecare poate că mai este câte ceva, dar rufele nu se spală în public", spune o vecină. Poliţia a deschis dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Stiri economice » Caz şocant în Botoşani: şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc, dar a ars el de viu. "Era supărat că, uite cu casa mea şi stau pe stradă"