Antena Meniu Search
x

Video Cele mai sigure şi uşoare metode de a înmulţi banii în 2024, dezvăluite de un consultant financiar

2024 a început cu noi taxe şi scumpiri... Se anuntă un an greu, aşa că ne întrebăm cu toţii ce putem face să ne mărim veniturile, SAU cum putem economisi mai mult. Consultanţii financiari au făcut un ghid util pentru un trai ceva mai liniştit.

Andra Costea
de Andra Costea

la 16.01.2024, 18:02

Vezi și

Peste 70% dintre români trăiesc de pe o lună pe alta. Potrivit statisticilor, aproape tot salariul se duce pe facturi şi cheltuielile lunare de întreţinere. 

Tânăr: Cu toţii ne dorim să ne mărim veniturile, dar nu şiu exact cum, poate că un alt job

Tânăr: Este foarte mare inflaţie şi pentru că cu toţii ne dorim un trai mai bun

Totuşi, cum facem mai mulţi bani într-un an marcat de majorări de taxe şi impozite?   

Pe acelaşi subiect

Adrian Asoltanie, consultant financiar: Vedem întâi la job-ul pe care îl avem deja ce putem să face să câştigăm bani în plus. Ne uităm la superiorii noştri, ne uităm la colegii care câştigă mai mult poate ne trebuie nişte cunoştinţe în plus, poate trebuie să învăţăm o limbă străină, poate trebuie să calificăm. Al doilea pas ar fi folosindu-ne cunoştinţele profesionale să vedem dacă putem să le folosim în altă parte. Adică să facem diverse proiecte separat cu alţi clienţi

De asemenea, putem face un inventar al obiectelor din jurul nostru pe care le putem închiria, vinde.. sau putem chiar valorifica talentele şi abilităţile noastre.. 

Adrian Asoltanie, consultant financiar: Poţi să încerci să îţi monetizezi un hobby sau o pasiune. Există deja un bagaj de cunoştinţe şi de informaţii şi de educaţie în domeniul respectiv. Sunt tot felul de proiecte sau programe în care te poţi implica şi poţi să câştigi

"Ai o cameră liberă pe care nu o foloseşti.. o poţi închiria unui prieten sau unui coleg de muncă. Sau poate ai o maşină ce rugineşte în parcare... o poţi închiria unui şofer de ride-sharing sau o poţi folosi chiar tu seara şi în weekend pentru venituri suplimentare", transmite Andra Costea, reporter Observator.

Specialiştii ne atrag atenţia asupra faptului că cea mai bună investiţie este în propria persoană. O calificare nouă pusă în CV îţi poate multiplica venitul pe tot restul carierei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Cele mai sigure şi uşoare metode de a înmulţi banii în 2024, dezvăluite de un consultant financiar