Antena Meniu Search
x

Video Comuna care are patinoar modern de 100.000 de lei, deşi drumurile sunt încă neasfaltate. "Patinoar îmi trebuia, că în rest suntem pricopsiţi"

Investiție controversată într-o comună din Dolj. Fără drumuri asfaltate şi cu multe neajunsuri pe plan local, primăria a investit aproape 100.000 de lei într-un patinoar modern. Până şi consilierii locali au crezut că e vorba despre o glumă. Cei aproape 350 de copii ai comunei ar trebui să mergă zi de zi la patinoar pentru ca investiţia să poată fi recuperată.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 13.12.2022, 16:52

Vezi și

Virgil Grigore, primarul comunei Coşoveni: Avem 50 de perechi de patine, de la 30 numărul, până la 44. Avem 4 pinguini pentru cei mici care chiar sunt la primele ore de patinaj şi nu ştiu să patineze, mai avem un aparat de ascuţit patinele. Avem un aparat de curăţat şi spălat patinoarul.

Patinoarul modern, de 90 de metri părtraţi, a apărut peste noapte în centrul comunei Coșoveni din Dolj. O realizare măreaţă, în ochii edilului. O investiţie inutilă, în cei ai localnicilor. 

Localnică: Ia uite! Gropi, ălea, ălea. O ţâră asfalt, o ţâră ceva. Trebuia să asfalteze ceva, să facă ceva.

Între comună și Craiova sunt doar 15 km, un drum de parcurs în mai puţin de 20 de minute cu maşina. Cei care au bani sau chef de distracție ar putea merge acolo, cred localnicii. 

Pe acelaşi subiect

Localnică: Patinoar îmi trebuia, că în rest suntem pricopsiţi. Deci, orice se putea face cu banii ăştia. Ce patinoar, unde în câmpul ăla acolo?!

Localnic: Poate pentru copiii de aici care nu îşi permit să ajungă în oraş.. e şi pentru ei ceva. Văd şi ei patinoarul, luminiţe.

Replica primarului

Virgil Grigore, primarul comunei Coşoveni: Care îşi permit mult mai mult merg mai departe la oraş că e mult mai frumos şi mai. E normal ca în orice localitate, nu toată lumea să fie de acord cu investiţiile. Nu toată lumea trebuie sa fie de acord cu investițiile, e foarte normal. Nu trebuie să fie toată lumea de acord cu ce facem noi.

Investiţia abia a trecut de votul consilierilor. 

Consilier local: Vă spun sincer. Prima dată am crezut că este o glumă, când am citit. Acum chiar observ chiar observ că e un lucru serios. 

Patinoarul a fost închiriat pentru 2 luni, cu peste 20.000 de euro. La o taxă de intrare de 10 lei, ar trebui ca fiecare copil din comună să meargă la patinaj o lună întreagă, zi de zi, pentru ca investiția să poată fi recuperată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Comuna care are patinoar modern de 100.000 de lei, deşi drumurile sunt încă neasfaltate. "Patinoar îmi trebuia, că în rest suntem pricopsiţi"