Antena Meniu Search
x

Video Discotecă pe gheaţă, în aşteptarea lui Moş Crăciun. Zeci de copii costumaţi s-au luat la întrecere pe patine şi au fost premiaţi cu dulciuri

Patinoarul din Sângeorgiu de Mureş s-a umplut seara trecută de... moşi echipaţi corespunzător. Copiii, însoţiţi pe gheaţă de părinţi, au luat parte la o petrecere de pomină, cu întreceri pe patine, jocuri şi dansuri. 

de Sorin Tanţoş

la 04.12.2022, 09:18

Vezi și

Zeci de copii şi adolescenţi, dar şi părinţi au patinat ore întregi pe ritmuri de muzică pop, sau chiar colinde.

Organizator: Am organizat prima ediţie a discotecii pe gheaţă în aşteptarea Moşului, în colaborare cu patinoarul artificial din Sângeorgiu de Mureş. A fost o primă ediţie foarte interesantă. Spre mulţumirea noastră foarte mulţi s-au îmbrăcat în costum de moş.

Prima petrecere cu costume de Moş Crăciun

PatinatoareEste prima dată când vine moşul pe patine, aici la patinoar. Noi aşa aşteptăm moşul, moşul să vină pe patine, să fie o distracţie, ceva nou. 

Pe acelaşi subiect

Patinator: Am venit să ne distrăm un pic. Vine Moş Nicolae, vine iarna, vine zăpada - sperăm să vină.

Costumele copiilor au fost premiate cu multe dulciuri. Iar cei necostumaţi au avut ocazia să câştige alte concursuri. 

Organizator: Avem un concurs special de limbo. Trebuie trecut pe sub un băţ la o anumită înălţime. Această ştachetă se va micşora treptat până când vom ajunge la ultimul concurent rămas pe gheaţă. 

La final, toată lumea s-a adunat pentru a forma un trenuleţ pe gheaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Discotecă pe gheaţă, în aşteptarea lui Moş Crăciun. Zeci de copii costumaţi s-au luat la întrecere pe patine şi au fost premiaţi cu dulciuri