Antena Meniu Search
x

Foto Conac aflat la 75 km de Bucureşti, scos la vânzare. Cât costă proprietatea veche de peste 120 de ani, restaurată în 2014

Conac scos la vânzare în România, la preţul de 690.000 de euro. Proprietatea e situată în judeţul Dâmboviţa, la 75 de kilometri de Bucureşti. Conacul Koşca din Dragodana datează din secolul al XIX-lea şi este scos la vânzare de Romania Sotheby’s International Realty.

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 10:59

Conacul Koşca din Dragodana (judeţul Dâmboviţa), aflat la 75 de km de Bucureşti, care datează din secolul al XIX-lea, este scos la vânzare de Romania Sotheby’s International Realty la preţul de 690.000 de euro. Domeniul, întins pe o suprafaţă de două hectare de teren, cuprinde patru clădiri, relateză news.ro. Dintre ele, se remarcă conacul, cu o suprafaţă de 306 mp, 6 camere, 4 băi, salon, bucătărie, terasă cu ciubăr şi piscină.

Conac scos la vânzare cu 690.000 de euro

La interior, clădirea este dominată de lemn, ferestre mari şi sobe de teracotă, ce păstrează specificul rustic al întregului conac. Casa secundară are o suprafaţă de 238 mp, care include 4 camere, salon, bucătărie, baie, garaj interior şi o terasă care oferă o privelişte superbă asupra văii.

O fostă cramă boierească de 218 mp este construită pe trei niveluri subterane. În trecut această incintă a avut o întrebuinţare industrială, fiind o mini fabrică de produse lactate. Conacul Koşca este înconjurat de o livadă cu peste 300 de pomi fructiferi.

"Domeniul Koşca este unul dintre cele mai frumoase din Muntenia, care a reuşit să-şi păstreze de-a lungul timpului caracterul tradiţional. De asemenea, un avantaj important este că tot ansamblul istoric a fost restaurat şi astfel poate fi valorificat imediat economic în diverse moduri: ca spaţiu de cazare şi de evenimente sau luat în calcul pentru potenţialul său agricol sau pomicol”, a declarat Constantin Prisecaru, managing partner Romania Sotheby’s International Realty.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Conac aflat la 75 km de Bucureşti, scos la vânzare. Cât costă proprietatea veche de peste 120 de ani, restaurată în 2014