Antena Meniu Search
x

Video Cu cât se vând tichetele Rabla pentru Electrocasnice, scoase ilegal la vânzare pe site-urile de anunțuri

Bugetul alocat prin programul Rabla pentru electrocasnice nu a putut acoperi cererea din piaţă. Toată lumea a încercat să prindă un bilet. Dar nu neapărat ca să-şi înnoiască bucătăria şi biroul pentru că, ştim cu toţii, românul este inventiv, iar acum se scot tichetele la vânzare pe internet. Este evident nu doar un paradox, ci şi total ilegal. 

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 13:57

Vezi și

Totul se negociază online, pe site-urile de anunțuri care în ultimele zile s-au umplut cu tot felul de oferte de vânzare a voucherelor obținute prin programul Rabla pentru Electrocasnice. La o primă căutare am găsit tichete pentru electrocasnice mici care se vând chiar și cu 50 de lei. Iar în cazurile voucherelor pentru electrocasnice mari, laptopuri sau televizoare, pornesc de la 100 de lei și pot ajunge până la 200 de lei.

Ministrul Mediului le atrage atenția că tichetele sunt nominale și vânzarea lor este interzisă. Se poate ajunge chiar și la sancțiuni drastice. Bugetul Rabla pentru Electrocasnice de anul acesta a fost de 75 de milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Cu cât se vând tichetele Rabla pentru Electrocasnice, scoase ilegal la vânzare pe site-urile de anunțuri