Antena Meniu Search
x

Cum arată în realitate casele de vis. Ne spune Case Mexi

Cu etaj, cu mansardă, cu acoperiș în două sau în patru ape – este mai puțin important tipul, dacă aceste case au structuri metalice, deci sunt construite respectând cele mai noi tendințe în domeniu.

de Redactia Observator

la 04.07.2019, 11:42

- Case Mexi

Cu etaj, cu mansardă, cu acoperiș în două sau în patru ape – este mai puțin important tipul, dacă aceste case au structuri metalice, deci sunt construite respectând cele mai noi tendințe în domeniu. Case Mexi este producătorul de structuri metalice din oțel structural tip S350GD care ne spune tuturor că această casă a visurilor noastre poate deveni realitate foarte ușor.

Toate casele de vis poartă un nume: Mexi

Casa visurilor este spațioasă, cu destule camere, cu intrarea poziționată ideal, cu mansardă pentru birou sau pentru camerele copiilor sau cu etaj, pentru ca vila să aibă un aspect impunător.

Casa visurilor este una care poate fi modificată peste ani fără să presupună demolare anevoioasă și timp lung de construcție a extinderii sau a anexei. Casa visurilor este una cu pereții perfect drepți, cu izolațiile eficiente, cu suprafața utilă aproape tot atât cât suprafața construită. Casa visurilor oricui e casa a cărei structură poate să reziste la seisme puternice dar să îndeplinească funcțiile unui cămin călduros.

Casele pe structuri metalice acoperă cerințele de mai sus și devin împlinirea tuturor visurilor legate de casă nouă. Case Mexi este aici să confirme – o companie care de mulți ani produce structuri metalice după standarde înalte, folosind echipamente de debitat profilele de oțel cu precizie milimetrică, numerotând și pregătind totul exact după plan, respectându-l cu maximă fidelitate.

Elementele de structură metalică sunt atât de bine create și pregătite, încât ele pot fi, la o adică, montate chiar de proprietarul beneficiar, după plan; atât de ușor este! Dacă, totuși, proprietarul dorește montarea de către producător, atunci Case Mexi montează totul în scurt timp.

Casele la care visează toată lumea au structuri metalice

Casele pe structuri metalice au o durată de construcție de numai câteva luni și se pot construi în orice anotimp, fiindcă oțelul zincat nu este pretențios apropo de umezeală și temperatură, așa cum este betonul folosit în sistemele structurale clasice.

Avantajeje acestor tipuri de case construite deseori în țările dezvoltate:

  • timp de execuție redus (casa poate fi ridicată și finisată în 90 de zile);

  • coeficient termic superior (pereții de tip Mexi ating cele mai înalte valori de izolare disponibile oriunde);

  • izolare fonică excelentă (Izolarea se face cu vată minerală, care ne asigură o izolare fonică foarte bună conform atestatelor făcute);

  • pereți perfect drepți (unghiul de 90 de grade folosit este precis, exact, fix; face posibilă izolarea superioară);

  • suprafață utilă mare (cu 10% mai mare decât în cazul unei case construite cu structură clasică);

  • montare în orice anotimp (Indiferent de temperatură și anotimp, se poate lucra nestingherit).

  • rezistență la cutremure (este sporită, măsurătorile certificând faptul că toate casele pe structură metalică rezistă până la cutremure de 9,8 grade Richter – prin comparație, cutremurul din Vrancea din 1977 a avut 7,2 grade pe scara Richter, nivel la care structura metalică este de neclintit).

Așadar, casele de vis arată pe dinafară ca toate casele închipuite și imaginate, dar dacă trăinicia, ușurința, rapiditatea în construire și eficiența casei fac parte și ele din vis, atunci structura metalică dezvoltată de Case Mexi împlinește toate dorințele și materializează toate visurile.

Casa visurilor este și o casă confortabilă, nu doar rezistentă, o casă spațioasă fără să fie și masivă, o casă care se construiește extraordinar de repede, dar care și rezistă extraordinar de mult!

Casele Mexi se caracterizează prin calitate, economisiri, rezistență și modernitate. În lumea de azi, aceste lucruri sunt dorite de oameni. Așa duc oamenii o viață împlinită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri economice » Cum arată în realitate casele de vis. Ne spune Case Mexi