Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Curs BNR 5 iunie 2024. Leul românesc pierde, din nou, teren important în raport cu francul elveţian

Reprezentanţii Băncii Naţionale a României au dat publicităţii cursul valutar pentru miercuri, 5 iunie 2024, iar cifrele afişate arată că leul românesc a pierdut, pentru a treia zi la rând, teren important în raport cu francul elveţian.

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 13:10

Leul românesc pierde teren important, pentru a treia zi la rând, în raport cu francul elveţian Leul românesc pierde teren important, pentru a treia zi la rând, în raport cu francul elveţian - Profimedia

De această dată, însă, leul românesc a pierdut doar aproape un ban în raport cu francul elveţian. Chiar şi aşa, francul elveţian a ajuns să fie cotat la 5,1273 lei româneşti, cel mai ridicat nivel înregistrat din 19 aprilie 2024 şi până în prezent.

Leul românesc a pierdut teren şi în raport cu moneda unică euro, cotată la 4,9758 lei româneşti, dar şi în raport cu lira sterlină, cotată la 5,8456 lei româneşti. În schimb, leul românesc a câştigat teren în raport cu dolarul american, cotat la 4,5752 lei româneşti.

Preţul pentru un gram de aur a crescut cu 12 bani, astfel că gramul de aur a ajuns să fie cotat la 343,0966 lei.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri economice » Curs BNR 5 iunie 2024. Leul românesc pierde, din nou, teren important în raport cu francul elveţian