Antena Meniu Search
x

Video De câţi bani are nevoie un român pentru o săptămână de cazare la all inclusive, în Năvodari

All inclusive sau a la carte? E noua dilema cand planifici vacanţele la mare sau la munte. Avantaje și dezavantaje sunt de ambele părți. Daca all inclusive înseamnă comod şi lipsă de griji, vacanţele fără mese incluse înseamnă libertate. În ultimii ani, all inclusive a câştigat tot mai mult teren şi la noi: pe litoral sunt acum 38 de hoteluri care oferă asta. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 08.07.2023, 20:37

Vezi și

O masă delicioasă şi spectacol: de asta au parte turiştii din acest resort din Năvodari la prânz. Mai mult, în weekend, bucătarii îi răsfaţă cu reţete gătite chiar în faţa lor.

Gelu Mihai, manager restaurant: Avem înăuntru 13 feluri de mâncare caldă, afară peste încă 15 feluri, unde avem bucătăria live. Azi avem o zi numai de peşte. Scoici, fructe de mare, dorada, păstrăv. 

Pentru un pachet de 7 nopţi, turiştii plătesc în jur de 10.000 de lei.

Cristiana Belu, manager resort: Turiştii au inclusă cazare şi cele 3 mese principale plus băuturile, dar totodată, în pachetul de all inclusive, au şezlongurile atât la plajă, cât şi în zona piscinelor gratuit, plus un program de activităţi care începe de la ora 9 şi ţine până târziu în noapte. 

Pe acelaşi subiect

Cât costă cazarea la all inclusive în Mamaia

La un alt resort din Mamaia, conceptul de all inclusive se concentrează pe distracția copiilor şi relaxarea părinților. 

Bellamy Zahiu, proprietar hotel: Avem spectacole pentru cei mici cât şi pentru cei mari. Un loc de joacă de peste 2 mii de metri pătraţi pe plajă, un loc la piscină şi de asemenea un loc de joacă în interiorul hotelului, unde doamnele care se ocupă de locul de joacă vor fi încântate să aibă grijă de micuţi când părinţii vor să se mai liniştească. 

Tariful pentru o noapte pentru două persoane este de 1.500 de lei. Preţul este însă mult mai avantajos dacă sejurul este cumpărat din timp.

"În ianuarie am achiziţionat-o la un preţ foarte bun. 6 nopţi cu 7 zile, în jur de 5.000 de lei."

"Cel mai mult mi-au plăcut activităţile de copii. Sporturi pe plajă, este şi un clovn, ne pictează pe faţă. Mi-a plăcut distracţia.''

Cei care nu sunt atraşi de pachetele all inclusive pot alege un hotel de 3 sau 4 stele, cu preţuri între 400 şi 800 de lei pe noapte. Acestea oferă doar micul dejun, iar pentru celelalte mese turiştii au de unde alege.

"Sunt destule pe plajă. Ăsta a fost motivul pentru care nu am luat cu masa de prânz. Pentru că după micul dejun vor mânca foarte multe lucuri pe plajă.''

"Nouă ne place variaţia. Seara de regulă nu prea mâncăm.''

Lachme Bolat, manager hotel: Avem turiştii care sunt fideli hotelului, care preferă un meniu a la carte, care să nu-i oblige să mânânce prânzul sau cina. Când doreşte serveşte, în intervale de timp.

În meniurile restaurantelor din stațiuni, băuturile pornesc de la 10 lei şi ajung la 50 de lei pentru cocktailuri mai sofisticate. Ciorbele sunt între 18 și 40 de lei, iar felul principal costă între 30 și 80 lei. Platourile pentru 2 persoane pot ajunge şi la 200 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri economice » De câţi bani are nevoie un român pentru o săptămână de cazare la all inclusive, în Năvodari