Antena Meniu Search
x

Video Neversea 2023. Popularul festival de la malul mării şi-a deschis porţile. Petrecăreţii au dansat până în zori în prima noapte de distracţie

S-a dat startul distracţiei pe litoral. Prima noapte de Neversea a adus pe scene DJ cunoscuţi, pe muzica cărora tinerii au dansat până la răsărit. Fiecare scenă a festivalului Neversea are propriul concept şi vine cu genuri muzicale diverse. Pentru siguranța participantilor, forţele de ordine au fost însoţite de câini antrenați pentru situaţii speciale, jandarmi, pompieri şi medici. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 07.07.2023, 08:47

Neversea via Facebook Vezi și

Prima seară a festivalului Neversea a fost de-a dreptul electrizantă. Mii de tineri au dansat toată noaptea pe muzica celor mai apreciaţi DJ straini. 

"Cum te simţi?

Bine, foarte bine. 

De ce ai ales sa vii la Neversea?

Pe acelaşi subiect

Pentru că îmi plac festivalurile, toate!!!

Cu cine ai venit?

Cu gaşca mea de aici. Şi mergem peste tot împreună.''

''Ce este cel mai frumos aici?

Atmosfera să fiu sinceră, vibe-ul şi că suntem cu prietenii, ne distrăm, dansăm.'' 

Vedetele primei seri au fost Timmy Trumpet, Alok și Regard, dar și mai mulți artiști români care au întreţinut atmosfera. De la eveniment nu au lipsit nici forţele de ordine, care s-au asigurat încă de la amiază, că nu vor întâmpina incidente. 

Daniel Gheorghe, comisar şef antidrog Constanţa: În timpul festivalului vom desfăşura activităţi conform competenţelor, prevenire, informare, conştientizare a tinerilor cu privire la efectele nocive ale consumului de droguri. 

Forţele de ordine de la Neversea au fost însoţite de câini antrenați pentru situaţii speciale

Vedeta poliţiei antidrog, Şuier, a patrulat şi el împreună cu poliţiştii, mai ales că anul acesta se va pensiona. La cei 7 ani de viață, Șuier a participat la zeci de festivaluri și misiuni speciale, dar și concursuri de dresaj.

La festivalul de la malul marii sunt peste 15 câini dresaţi să depisteze substanțele interzise. Printre ei, şi Tasha, un câine care a fost an de an la festivaluri.

Dulgheru Cristina, instructor: O am de la vârsta de 7 luni, am preluat-o de la centru chinologic şi de atunci formăm un cuplu. 

Peste 70.000 de oameni au petrecut la malul mării, în prima noapte a festivalului Neversea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Neversea 2023. Popularul festival de la malul mării şi-a deschis porţile. Petrecăreţii au dansat până în zori în prima noapte de distracţie