Antena Meniu Search
x

Video Doi inspectori ANAF din Bucureşti, prinşi în flagrant în timp ce lua mită. Au cerut 10.000 de euro de la 3 oameni de afaceri

Mită la Direcţia de Antifraudă Fiscală din Capitală. Doi inspectori au fost prinşi în flagrant de procurorii DNA. Aceştia cereau bani ca să închidă ochii în faţa neregulilor din firmele pe care le controlau.

de Ioana Matei

la 15.02.2022, 19:46

Vezi și

Vorbim despre 10.000 de euro, bani pe care inspectorii ANAF i-au primit în tranşe de la 3 oameni de afaceri din Bucureşti. Aceştia au primit 12.000 de lei şi 20.000 de lei în perioada 5-10 februarie, urmând ca restul de 15.000 să fie livraţi vinerea trecută. Între timp, cei cărora li s-a cerut mită au făcut reclamaţie la DNA, astfel că inspectorii ANAF au fost prinşi în flagrant.

Banii i-ar fi cerut pentru a închide ochii în faţa neregulilor găsite la firmele celor trei oameni de afaceri. Acum, cei doi inspectori anti-fraudă din Capitală se află sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri economice » Doi inspectori ANAF din Bucureşti, prinşi în flagrant în timp ce lua mită. Au cerut 10.000 de euro de la 3 oameni de afaceri