Antena Meniu Search
x

Video Drumul spre aeroportul din Iași, modificat timp de 3 luni. Vor avea acces doar autobuzele și mașinile în regim de taxi

Odată cu lucrările pentru noul terminal al aeroportului din Iaşi, şi parcarea va fi modernizată şi extinsă. Traseul călătorilor este deja bine stabilit, pentru perioada în care parcarea va fi închisă. Practic, spre aeroport vor avea acces doar autobuzele şi maşinile care circulă în regim de taxi.

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 08:24

Vezi și

Aeroportul din Iași va avea parte de o parcare modernizată și extinsă. Luni încep lucrările, iar pentru cel puţin trei luni pasagerii nu vor mai putea staționa cu mașinile în zona aeroportului. Vor avea acces doar autobuzele şi maşinile care circulă în regim de taxi.

Unde vor putea parca oamenii, lângă aeroportul din Iași

Pasagerii vor fi nevoiţi să îşi lase mașinile personale la o distanță de trei kilometri de aerogară, în parcările din zona de agrement Ciric. De acolo, odată la 15 minute, vor fi preluați cu autobuzele și duși spre aeroport. Noul terminal, pentru care ar urma să fie investiţi 230 de milioane de lei, ar trebui să fie gata până la finalul acestui an. Până în prezent lucrările sunt finalizate în proporţie de 30%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri economice » Drumul spre aeroportul din Iași, modificat timp de 3 luni. Vor avea acces doar autobuzele și mașinile în regim de taxi