Antena Meniu Search
x

Goana după reduceri de Black Friday! Se aşteaptă vânzări record. Topul produselor vândute încă de la prima oră

De la parfumuri la vacanţe şi maşini, preţurile au scăzut chiar şi cu 99 la sută. Ce-i drept, chilipirurile au fost puţine şi au dispărut cât ai clipi.

Vezi și

De la parfumuri la vacanţe şi maşini, preţurile au scăzut chiar şi cu 99 la sută. Ce-i drept, chilipirurile au fost puţine şi au dispărut cât ai clipi. În special, în magazinele online. Anul acesta, marii retaileri se aşteaptă la un record de vânzări.

În magazine sau pe Internet, promoţii le-au furat ochii românilor. Site-urile au afişat reduceri şi de 99 la sută! Cele mai bune oferte s-au epuizat în câteva secunde.

Românii au putut cumpăra biciclete cu 90 de lei în loc de 999 de lei, o maşină de lux la 77.000 de euro de la 132.000 de euro şi plasme începând de la 350 de lei. S-au dat bine şi biletele de avion, dar şi pachetele de vacanţă. Au fost oferte şi la festivalurile de muzică. O companie de telecomunicaţii a dat telefoane la un leu cu net nelimitat la abonamente noi. Românii au fost interesaţi şi de reducerile la serviciile medicale.

Unul dintre cele mai mari site-uri online a făcut vânzări de 150 de milioane de lei, în primele două ore de la afişarea ofertelor. În topul produselor vândute de la prima oră au fost televizoarele, telefoanele şi scutecele pentru copii. 30 la sută dintre cumpărători au plătit cu cardul.

Aglomeraţie a fost şi în magazine. Oamenii au căutat cele mai bune reduceri. Dar atenţie, avertizează specialiştii.

Există şi trucuri prin care puteţi verifica dacă reducerile sunt reale. Urmăriţi produsele, comparaţi preţurile şi abia apoi luaţi deciza.

Iulian Stanciu, CEO al unui retailer online:

Există mitul că sunt câteva produse la promoţie. Oamenii pot vedea preţul per produs în fiecare zi şi pot urmări şi oameni fac asta. 

Pentru cei care vor să economisească transportul, unele magazinele online au showroomuri şi pick-up pointuri de unde clienţii pot ridica produsele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Goana după reduceri de Black Friday! Se aşteaptă vânzări record. Topul produselor vândute încă de la prima oră