Antena Meniu Search
x

Video Extrareduceri la reduceri în mall-uri la început de an. Ce poţi cumpăra cu 1 leu

Extrareduceri la reduceri! Este strategia marilor magazine pentru a face inceputului de an când vânzările scad. Trei articole la preţ de două, bani mai puţini la casa de marcat sau mai ieftin în aplicaţie sunt printre oferte. Aşa ajungem să cumpărăm un produs la un preţ chiar şi cu 80% mai mic decât în luna decembrie. Economiştii spun că acesta este, de fapt, preţul real.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 31.01.2024, 20:46

Vezi și

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: E plin de extrareduceri în această perioadă în centrele comerciale. Aici, de exemplu, al doilea produs se vinde la jumătate de preţ, iar la un mare lanţ de lenjerie intimă al doilea produs este doar un leu.

Hainele groase şi, de obicei, mai scumpe sunt cele mai vândute la reduceri. O geacă de 600 de lei se vinde chiar şi cu 300 de lei în această perioadă. Cu extrareducere de 20%, de exemplu, aceeaşi geacă ajunge să coste 240 de lei.

Simona Niculae, Marketing manager retailer haine: În magazinele noastre desfăşurăm promoţia trei la preţ de două pentru articolele reduse, iar cele mai căutate produse sunt cele de sezon cum ar fi pulovere, jeansi, geci. Produsele la reducere încep de la 40 de lei şi pot ajunge până la 250 de lei, depinde de produs.

Nu toată lumea este convinsă de reducerile din magazine

Pe acelaşi subiect

O haină nouă parcă are nevoie şi de o pereche de încălţări nouă. O pereche de cizme din piele de 800 de lei se găseşte acum cu 400 de lei.

Denisa Pătru, reprezentant magazin de încălțăminte: Produsele au fost reduse chiar şi până la 7%, iar la casă li s-a aplicat încă o reducere, extra, iar de miercuri vom avea -20% reducere la toate articolele sport. Dacă oamenii plătesc cu cardul online au o extrareducere de 5%.

Chiar şi aşa, nu toată lumea este convinsă de reducerile din magazine.

Vânătorii de reduceri pot trece si pe la electrocasnice. În această perioadă, telefoanele, televizoarele sau frigiderele au preţuri mult mai mici decât la final de an.

Raluca Sandu, manager magazin electrocasnice: Avem şi oferte buyback, în special pe partea de telefoane smart. Clientul primeşte banii pe loc la telefonul vechi, iar la electrocasnicele mari oferim cupoane în valoare de 300 de lei la preluarea unui electrocasnic vechi. În online sunt vouchere care pornesc de la 10% reducere şi ajung până la 20% reducere.

Extrareduceri găsim şi online, în parfumerii, la agenţii de turism sau magazine de optica medicală. CG 1 INS arată că trei sferturi dintre cei care au făcut shopping pe net în 2023 și-au luat haine, încălțăminte și bijuterii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Extrareduceri la reduceri în mall-uri la început de an. Ce poţi cumpăra cu 1 leu