Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Facturi mai mari la gaze din luna septembrie, după majorarea tarifelor de distribuţie

Ne pregătim să primim facturile la gaze pentru consumul din luna iulie, iar sumele de plată vor fi mai mari. Cauza - majorarea tarifelor de distribuţie.

de Mădălina Chiţac

la 20.08.2024 , 12:49

Chiar din această lună vom plăti facturi mai mari la gaze naturale iar explicaţia este dată de faptul că autoritatea de reglementare în domeniu energiei a mărit tarifele de distribuţie, vorbim despre creşteri în medie cu 19 procente, dar pentru cel mai mare operator au existat creşteri de preţuri şi de 24 de procente pentru tarifele de distribuţie.

Creşteri şi de 52 de procente în ultimii ani

Cum se va reflecta asta în facturile  pe care le plătim noi? Automat vor fi costuri mai mari, în medie cu cinci procente com plăti mai mult la gaze naturale. Vedem că aceste tarife de distribuţie tot cresc de la un an la altul.

Vezi și

În 2022, au existat creşteri de 11 procente, în 2023, vorbim de majorări chiar şi de 52 de procente. În continuare avem preţuri plafonate la gaze naturale până în martie 2025 şi vorbim de un preţ de 31 de bani pe kilowatt-oră.

Mădălina Chiţac Like

Mi-am dorit mereu să am locul ăla de muncă “ieșit din tipare”. Îmi plac oamenii și lucrurile palpitante, îmi place imprevizibilul și ineditul. Iar reporteria are din plin așa ceva.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri economice » Facturi mai mari la gaze din luna septembrie, după majorarea tarifelor de distribuţie