Antena Meniu Search
x

„Henri Coandă”, locul IV în topul aeroporturilor europene cu cea mai mare creștere a traficului aerian

Aeroportul Internațional Henri Coandă București a fost clasat de Airports Council International - Europe pe locul patru în topul european al aeroporturilor care au înregistrat cea mai mare creștere a traficului aerian în primul semestru al anului 2015

Aeroportul Internațional Henri Coandă București a fost clasat de Airports Council International - Europe pe locul patru în topul european al aeroporturilor care au înregistrat cea mai mare creștere a traficului aerian în primul semestru al anului 2015. 

Pe primele trei locuri în această categorie s-au clasat aeroporturile Milano-Bergamo, Porto și Glasgow, iar locul 5 a fost ocupat de Budapesta.

La categoria aeroporturilor cu peste 25 de milioane de pasageri, clasamentul este: Madrid, Istanbul Ataturk, Londra Gatwick, Amsterdam și Barcelona.

La categoria 10 — 25 de milioane de pasageri, primele locuri au fost ocupate de aeroporturile Atena, Londra Stansted, Istanbul Sabiha Gokcen, Dublin și Lisabona, iar la categoria sub 5 milioane de pasageri topul este format din Santorini, Sibiu, Cluj, Astrahan — Rusia și Azore — Ponta Delgada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » „Henri Coandă”, locul IV în topul aeroporturilor europene cu cea mai mare creștere a traficului aerian