Antena Meniu Search
x

Hotelierii au pregătit oferte de nerefuzat pentru vacanța de 1 Mai

Distracţie până-n zori de zi, mare, munte şi amintiri pentru o viaţă! Când? De 1 mai, normal! Se apropie cea mai aşteptată mini-vacanţă, iar turiştii au început deja să-şi rezerve camerele.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 12:06

Vezi și

Distracţie până-n zori de zi, mare, munte şi amintiri pentru o viaţă! Când? De 1 mai, normal! Se apropie cea mai aşteptată mini-vacanţă, iar turiştii au început deja să-şi rezerve camerele. Mai ales că anul acesta sărbătoarea muncitorească se va sărbători în acelaşi weekend cu Învierea, de aceea sunt aşteptaţi şi mai mulţi turişti. 

În primul rând preţul depinde de staţiune pe care o alegeţi, apoi de hotelul unde vă cazaţi. Să începem cu cea mai aglomerată zonă din România, punctul 0 al distracţiei - Mamaia. Aici preţul pe noapte pentru o cameră la un hotel de 3 stele începe de la 200 de lei, însă pentru un hotel de 5 stele situat în nordul staţiunii depăşeşte şi 800 de lei.

În nord, deja sunt hoteluri care nu mai au camere pentru aceea perioadă. Şi, dacă nu vreţi să daţi o mică avere pe un weekend la Mamaia, ar fi bine să vă achitaţi cazările până de 1 martie, beneficiaţi de o reducere între 25 şi 30%.

Peste 50 de mii de turişti sunt aşteptaţi pe litoral, iar o parte dintre ei vor alege Vama Veche. Aici, preţurile sunt mai mici. Pentru o cameră dublă la un hotel de 3 stele veţi plăti cam 100 de lei pe noapte, iar pentru un hotel de 5 stele va trebui să plătiţi cam de 4 ori mai mult. Însă mai există o variantă, poate chiar cea mai populară printre vamaioţi - cortul - o variantă care e aproape gratis.

Există variante şi pentru cei care pleacă la munte. De exemplu, în Sinaia, preţurile variază între 180 şi 500 de lei pe noapte pentru o cameră dublă. Există, însă, şi români care vor alege Bulgaria pentru pachetele all inclusive. Agenţiile de turism au venit cu pachete care pornesc de la 300 de euro cu 3 mese incluse pe zi, la hotel de 4 stele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Hotelierii au pregătit oferte de nerefuzat pentru vacanța de 1 Mai