Antena Meniu Search
x

Video Hotelierii de la munte au pregătit deja ofertele de 1 Mai: Cât costă 3 nopţi de cazare

Sezonul de la mare stă să înceapă, cel de la munte se termină. Chiar şi aşa, pasionaţii sporturilor de iarnă nu se lasă duşi de pe pârtii şi profită până în ultimul moment de zăpada de pe creste. Unii au vrut să ajungă neaparat în weekendul acesta, alţii şi-au făcut rezervare pentru 1 Mai. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.04.2023, 20:11

Vezi și

Au fost şi 14 grade azi în Poiana Braşov, aşa că schiorii au trecut la echipamentul de vară. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: În spatele meu se vede creasta principală a Masivului Piatra Craiului. Un pic mai în colo, abruptul prahovean al Bucegilor şi aici, chiar în spate, vârful Postăvarul, pentru că suntem în Masivul Postăvarul şi este o zi perfectă pentru schiul de primăvară. 

Fie că vor, fie că nu, mâine se vor închide toate pârtiile din Masivul Postăvarul

Anul acesta, schiorii au avut parte de cel mai scurt sezon de iarnă din ultimul deceniu. Patronii unităţilor de cazare sunt deja cu gândul la turiştii care vor ajunge la munte în prima zi din mai. Cum zăpadă nu mai e, au pregătit centrele SPA, pentru cei mari şi locurile de joacă, pentru cei mici.

Pe acelaşi subiect

O noapte de cazare cu mic dejun inclus, la un hotel de patru stele, porneşte de la 450 de lei pentru o cameră dublă. 

Bianca Socol, reprezentanta hotel: Le pregătim oaspeţilor noştri multe promoţii, avem un tarif de 45 de euro loc în cameră dublă, cazare cu mic dejun, cu posibilitatea achiziţionării unei cine live cooking şi bineînţeles cu multe alte activităţi pntru familie, cum ar fi activităţi recreative pentru copii, vânătoare în parcul nostru tematic sau relaxare la centru SPA. Oaspeţii pot opta pentru un pachet de la trei nopţi, până la o noapte. 

Gabriel Roșca, director hotel: Avem un pachet de trei nopţi de cazare, cu 1800 de lei, acces la SPA, sală de jocuri, bowling, avem loc de joacă interior pentru copii, exterior pentru copii. Avem mâncarea a la carte. 

Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, preţurile au crescut şi cu 30%, însă asta nu i-a speriat pe turişti

Gabriel Roșca, director hotel: Avem un grad de ocupare de 85%, un grad de ocupare bun pentru noi, dar încă mai aşteptăm. Până la data de 1 mai vom fi cu siguranţă 100%.

 Bianca Socol, reprezentanta hotel: Cererea este destul de mare, avem telefoane care sună continuu, fiind un weekend prelungit, ne aşteptăm oaspeţii. 

Poliţiştii spun că cine vrea să ajungă de 1 mai la Poiana Braşov pe Valea Prahovei trebuie să se înarmeze cu răbdare, pentru că traficul se anunţă unul foarte aglomerat. 

Ofertă 1 Mai 

Hotel de 4*

cameră dublă - 450 de lei/noapte

Ofertă 1 Mai 

Hotel 4*

pachet 3 nopţi de cazare: 

cameră dublă -  1800 de lei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri economice » Hotelierii de la munte au pregătit deja ofertele de 1 Mai: Cât costă 3 nopţi de cazare