Antena Meniu Search
x

Video De câţi bani are nevoie o familie cu doi adulți și doi copii pentru un pachet de o zi la complexul cu apă termală de lângă Capitală

Fie vremea cât de rea, dacă vrei să te distrezi, găseşti o cale. În a doua zi de Paşte, sute de români s-au relaxat la piscinele cu apă termală de la marginea Capitalei: sărbătoare: mai ieftină și mai aproape de casă, decât un drum la munte. 

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 19:47

Vezi și

Cine a vrut să aibă parte de o experienţă exotică fără să plece prea departe de Bucureşti, a mers la spa termal. Cei mai mulți au vrut să ardă calorii după mesele copioase de sărbători, în bazine sau jacuzzi. Pentru Anastasia, care a visat că se va da de Paşte pe tobogane cu apă, Iepurașul a fost generos. Părinţii nu le refuză nimic azi, ei şi fratelui său.

Mădălina, mama Anastasiei: Cam 500 de lei pentru o familie soț-soție și doi copii mici. Intrare și mâncare. O pensiune sau ceva hotel cu piscină era mult mai scump, clar!

Unii spun că nu-şi mai fac niciun calcul: faptul că se pot relaxa aproape de casă, în cuplu sau cu prietenii, nu are preţ. 

"N-am venit cu o sumă determinată să cheltui, cât să ne simțim bine."

Pe acelaşi subiect

Organizatorii spun că, pe lângă atmosfera tropicală, au pregătit şi alte surprize la ceas de sărbătoare. 

Andrada Seitan, PR complex piscine: Este primul festival din România dedicat culturii saunei și terapiilor bazate pe plante naturale străvechi.

Cât costă o zi de relaxare la piscinele cu apă termală

Prețurile de sărbători sunt la fel ca în weekenduri. De exemplu, pentru o familie cu doi adulți și doi copii, un pachet de o zi de vacanță la complexul termal costă aproximativ 350 de lei, iar pentru o relaxare în doi, în piscine și la saună, un cuplu plăteşte în jur de 320 de lei. Cei care vor şi un masaj, vor da în plus în jur de 200 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri economice » De câţi bani are nevoie o familie cu doi adulți și doi copii pentru un pachet de o zi la complexul cu apă termală de lângă Capitală