Antena Meniu Search
x

Cadouri perfecte de Paşte. Iepuraşul este aşteptat în haine noi!

Tradiţia spune că în ziua de Paşti ar trebui să purtăm haine noi, iar o ţinută completă pentru cei mici porneşte de 250 de lei.

Vezi și

Haine noi, jucării şi alte cumpărături! Lista părinţilor nu e deloc scurtă în preajma Paştelui, ba chiar dimpotrivă! Tradiţia spune că în ziua de Paşti ar trebui să purtăm haine noi, iar o ţinută completă pentru cei mici porneşte de 250 de lei.

Charlize s-a hotărât repede. Rochia albastră cu sclipici costă 239 de lei.  Acum vrea să ştie şi părerea mamei. Ciprian este la fel de sigur şi, la cei 7 ani ai săi, ştie că i s-ar potrivi cel mai bine o ţinută lejeră. 

Dacă găsesc nişte personaje preferate pe un tricou ca lumea, le iau, spune micuţul la fel de hotărât.

Hainele alese costă, în total,  470 de lei. Tricoul - 49 de lei, blugii aproape 90 de lei, geaca 200 lei, iar  tenişii 129 de lei. 

În această perioadă, cele mai căutate sunt produsele din colecţiile noi primăvară-vară, însă la colecţiile vechi există reducere substanţiale de până la 50%.

După ce şi-au ales hainele, urmează alte căutări. Micuţii nu stau pe gânduri nici când vine vorba de telefoane inteligente sau jucăriile mai sofisticate.

Şi la acest capitol sunt promoţii. Hoverboardul poate fi cumpărat cu 800 de lei, redus de la 1.100 de lei.  

Copiii de la sate aşteaptă şi ei "iepuraşul". Părinţii fac eforturi şi încearcă să păstreze tradiţia. 

Paştele nu e aşteptat doar de copii. Şi cei mari au ieşit în oraş, în căutarea cadourilor perfecte. Dacă adulţii nu sunt pretenţioşi, găsesc haine şi la jumătate de preţ. E drept, din colecţii mai vechi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Cadouri perfecte de Paşte. Iepuraşul este aşteptat în haine noi!