Antena Meniu Search
x

Video Industria zborurilor private a explodat în pandemie. Cât costă închirierea unui avion privat

De la începutul pandemiei, cererile pentru avioane private a explodat. Restricţiile şi lispa multor zboruri comerciale a făcut ca cei care şi-au permis să nu mai stea la mâna companiilor aeriene şi să călătorească unde şi cum vor. Surprinzător, numărul lor nu e deloc mic, deşi un zbor costă câteva mii de euro.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 31.03.2022, 17:41

Vezi și

Avantajele unui astfel de zbor sunt, probabil, evidente pentru toată lumea. În primul rând, eficienţă şi rapiditate, dar şi faptul că nu mai depindem de orarul de zbor al diferitelor companii aeriene. În plus, putem să mergem în destinaţii în care poate nu există curse de linie. Cine îşi doreşte să fie rapid, alege un astfel de zbor privat.

Costurile sunt pe măsură. Pentru un avion de patru locuri, preţul porneşte de la 250 de euro / oră de zbor. Pentru un avion de şase locuri, preţul este undeva la 800 de euro / oră de zbor. Costurile depind în funcţie de distanţă, dar şi de tipul de aeronavă. Această industrie a zborurilor private a crescut în special în pandemie, atunci când cursele de linie erau oprite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Industria zborurilor private a explodat în pandemie. Cât costă închirierea unui avion privat