Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Investiția de 40 de milioane de lei ținută sub lacăt, în Brașov, din motive inexplicabile. Pe ușă e lipit doar un anunț vag

Bazinul olimpic din Brașov, construit cu fonduri guvernamentale în valoare de aproape 40 de milioane de lei, stă închis, încă din vară, spre dezamăgirea locuitorilor și a pasionaților de înot. Deși ar fi trebuit să fie un spațiu pentru antrenamente și relaxare, cu o lungime de 50 de metri, 10 culoare de înot, vestiare moderne, dușuri și saună, bazinul nu este încă accesibil publicului. 

de Claudiu Loghin

la 11.10.2024 , 12:19

Oficial, bazinul a fost închis pentru lucrări de mentenanță la suprafața scufundată, însă, deși lucrările au fost finalizate, administratorii nu au reușit să redeschidă complexul. 

Bazinul olimpic a fost deschis în 2013 şi a funcţionat cu succes până în acest an pentru publicul larg, pentru sportul de performanţă şi pentru cursurile de înot. Bazinul a fost închis însă pe 1 august la numai 3 zile după ce David Popovici a devenit campion mondial la Olimpiada de la Paris la proba de 200 de m liber. 

Acum, iubitorii înotului vin la bazin cu echipamentul în geantă și se retrag după ce văd uşile încuiate pe care este lipit doar un anunț vag, fără o dată clară pentru redeschiderea bazinului. 

Vezi și

Potrivit aministratorilor, motivul pentru care bazinul este în continuare închis este faptul că n-au primit încă programul pentru gestionarea biletelor și abonamentelor și nici brățările electronice pentru accesul clienților. 

Pe acelaşi subiect

Responsabilii bazinului de înot nu au dat explicații

Am încercat să aflăm de la conducerea Direcției de Administrare a Infrastructurii Sportive din ce motiv este închis de mai bine de două luni de zile acest bazin care a costat aproape 40 de milioane de lei. Calea comunicării este însă la fel de închisă ca uşile bazinului de înot. 

În Brașov funcționează, în prezent, un parc acvatic. Vorbim însă de o investiție privată, de un bazin de înot de dimensiuni mai mici și de tarife de acces diferite.

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Ştiri economice » Investiția de 40 de milioane de lei ținută sub lacăt, în Brașov, din motive inexplicabile. Pe ușă e lipit doar un anunț vag