Antena Meniu Search
x

Video "M-a desfigurat. O lună am băut apă cu paiul". Un individ periculos atacă femei la întâmplare, în București. Mărturiile înfiorătoare ale victimelor

Un individ extrem de periculos atacă oameni la întâmplare într-un cartier al Capitalei. În urmă cu un an a desfigurat o femeie într-un tren. Iar victimă în cel mai recent atac a fost o vânzătoare care abia îşi deschisese magazinul. Înregistrările video cu atacul cumplit ne-au fost trimise pe Fii Observator. Imagini care vă pot afecta emoţional.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 09.03.2024, 19:23

Vezi și

Atacul fulgerător a avut loc în jur de ora 6 dimineaţa. În imaginile venite pe Fii Observator se vede cum individul se apropie de femeia care-şi aranja marfa şi o loveşte fără niciun avertisment. Cu o singură palmă, îşi lasă victima la pământ, apoi pleacă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. 

  • Victimă: O fracţiune de secundă, n-am avut timp să-mi dau seama de nimic. Am simţit o umbră de om şi am vrut să mă întorc, doar să întreb dacă doreşte ceva, dar n-am apucat să văd.

Femeia a cerut imediat ajutor la 112. După 24 de ore, poliţiştii şi mascaţii au descins în forţă la casa bărbatului cunoscut cu antecedente penale. În 2022 a fost eliberat din închisoare, după ce s-a urcat la volan fără permis de conducere.

La percheziţii anchetatorii au găsit în casa bărbatului de 48 de ani şi o sabie

Pe acelaşi subiect

Individul a fost dus la audieri şi reţinut pentru 24 de ore. Procurorul de caz a cerut magistraţilor ca bărbatul să fie lăsat sub control judiciar. 

  • Cosmina Balint, reporter Observator: Agresorul ar fi urmărit doar persoane cunoscute, pe care folosea aceeaşi metodă. Trecea pe lângă ele, iar apoi, din senin, le ataca până rămâneau la pământ. Ultima victimă a fost vânzătoarea acestui magazin pe care a atacat-o dimineaţa, în timp ce-şi aşeza marfa pe raft. 

Sub protecţia anonimatului, o altă victimă şi-a făcut curaj să vorbească. A fost bătută în tren, în timp ce se întorcea de la serviciu, de acelaşi individ, în urmă cu un an. 

  • Victimă: Mi-a spart gura, m-a desfigurat. O lună am băut apă cu paiul. Au fost multe persoane, dar nu vrea lumea să depună plângere, le e frică. 
  • Reporter: Urmăreşte femeile pe stradă?
  • Victimă: Da, le urmăreşte şi le bate degeaba. A mai bătut şi încă un copil de 14 ani. I-a dat cu palma că nu-şi vede de treaba lui. 
  • Bărbatul ar fi membru al unui clan de interlopi din Călăraşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » "M-a desfigurat. O lună am băut apă cu paiul". Un individ periculos atacă femei la întâmplare, în București. Mărturiile înfiorătoare ale victimelor