Antena Meniu Search
x

Video Mamaia rămâne cea mai scumpă stațiune. Ce diferențe de prețuri sunt între nordul și sudul litoralului

Marea ne cheamă la ea cu preţuri pentru toate buzunarele. Mare atenţie unde mergeţi, pentru că, dintr-un capăt în celălalt al litoralului, tarifele se dublează. Sudul este mai ieftin, în vreme ce zona de nord are preţuri mai mari la cazare, mâncare sau relaxare pe plajă. Dar asta nu-i sperie pe cei care merg pe litoral hotărâţi să se distreze, fără să se uite la bani.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 19.06.2022, 21:46

Vezi și

În Nordul litoralului, turiştii nu se uită la bani. Au o singură dorinţă - să se simtă cât mai bine. Lucru uşor de făcut când ai buzunarele pline.

Un şezlong aici este în jur de 30 de lei dar poate ajunge până la 80 de lei, în funcţie de plaja pe care vor turiştii să se răsfeţe. Iar cel mai ieftin prânz este cam tot atât. 

În sudul litoralului preţurile sunt mai accesibile

Cristina Filip, reporter Observator: Pe plaja din Jupiter, cu 15 lei puteţi alege un meniu care să conţină mici, cartofi prăjiţi, muştar şi o chiflă. Iar dacă vreţi să adăugaţi şi o ciorbă, preţul ajunge la 22 de lei.

Închirierea unui şezlong în Jupiter, de exemplu, costă în jur de 25 de lei. Însă, există şi variante pentru cei care vor să economisească. E loc suficient şi pentru a întinde un prosop direct pe nisip.

Şi la cazare este diferenţă de la o staţiune la alta. În funcţie de câte stele are hotelul, în sudul litoralului preţurile pornesc de la 115 lei pe noapte, în vreme ce în Mamaia cea mai ieftină cameră este 160 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Mamaia rămâne cea mai scumpă stațiune. Ce diferențe de prețuri sunt între nordul și sudul litoralului