Antena Meniu Search
x

Video Vacanţă pe litoralul românesc 2022. Mercurul urcă în termometre, la fel ca preţurile. Oferte la malul mării

În câteva ore, drumul dinspre mare se va aglomera, ca de obicei. Deocamdată aglomerate sunt doar plajele. Vremea parcă le face în ciudă celor care sunt pe litoral. Ultima zi de plajă este, evident, cea mai frumoasă. Şi nici valurile nu mai sunt parcă aşa mari, deşi salvamarii au arborat şi astăzi steagul galben în unele staţiuni.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 19.06.2022, 13:52

Vezi și

Vremea parcă le face în ciudă turiştilor care au venit weekendul acesta pe litoral. Duminică este mai linişte, iar marea s-a mai calmat. Valurile nu mai sunt la fel de mari ca sâmbătă şi până şi apa este ceva mai caldă, cu o temperatură de peste 25 de grade Celsius. Afară, mercurul a urcat în termomentre la mai bine de 31 de grade. Plaja s-a umplut: aproape toate şezlongurile sunt ocupate de turiştii care au venit să se bucure de ultima zi de weekend la mare. Iar diseară va începe să se aglomereze pe drumul spre Bucureşti.

Vacanţă la mare 2022. Preţuri pe litoralul românesc

La fel ca în fiecare an, în staţiunile din sudul litoralului românesc este ceva mai ieftin. Există oferte de prânz cu 15 sau chiar 22 de lei, iar şezlongurile costă între 20 şi 25 de lei. Pe de altă parte, în Mamaia preţurile sunt ceva mai piperate. 

Valuri puternice. Unde e arborat steagul galben

În sudul litoralului sunt în continuare arborate steagurile galbene, ceea ce înseamnă că au voie să intre în apă doar cei care sunt înotători profesionişti. Dacă sunteţi la malul mării, nu intraţi în apă mai departe de geamanduri. Ieri, în Jupiter, doi salvamari au scos la mal, în ultimul moment, două persoane care s-au aventurat în apă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Vacanţă pe litoralul românesc 2022. Mercurul urcă în termometre, la fel ca preţurile. Oferte la malul mării