Antena Meniu Search
x

Video Mâncare stricată, grăsime arsă, mizerie și pereți mucegăiți. Imagini de coşmar în mai multe restaurante din Timișoara

Imagini de coşmar în restaurantele în care mii de oameni mănâncă zilnic. Alimente stricate, strat gros de grăsime arsă, mizerie de nedescris, pereţi mucegăiţi sau alimente ţinute la temperaturi neconforme.

de Redactia Observator

la 19.05.2022, 08:17

Vezi și

Sunt neregulile descoperite de inspectorii de la Protectia Consumatorului în 13 localuri din centrul istoric al Timișoarei, după ce au primit reclamaţii de la foarte mulţi clienţi. 

Mizerie și mâncare stricată în restaurante din Timișoara

"Principalele abateri au fost nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor calde și reci, condiții de depozitare necorespunzătoare în spații insalubre, cu pământ pe paviment, pereți netencuiți, utilaje, ustensile și mobilier murdar, cu strat gros de grăsime arsă", au constatat angajații Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului din Timiș.

Zece dintre restaurante au primit amenzi usturătoare, în valoare totală de 120.000 de lei, în timp ce pe trei dintre ele inspectorii OPC au pus lacatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Mâncare stricată, grăsime arsă, mizerie și pereți mucegăiți. Imagini de coşmar în mai multe restaurante din Timișoara