Tot mai mulți români comandă masa de Crăciun online, la firmele de catering
De când sarmalele, friptura şi cozonacul sunt la doar un click distanţă, românii au prins gustul Crăciunului comandat online.
De când sarmalele, friptura şi cozonacul sunt la doar un click distanţă, românii au prins gustul Crăciunului comandat online. Bucătarii firmelor de catering au încins cuptoarele şi s-au pus deja pe treabă. Comenzile sunt peste aşteptări, spun comercianţii.
Şuncă, ceapă, tobă şi cârnaţi - nu suntem în cămara bunicii, suntem în bucătăria unei firme de catering, care duce tradiţia la un alt nivel.
Toate pot fi pe mesele românilor, dintr-un singur click.
În toată ţara, firmele de catering adună deja comenzi pe bandă rulantă.
- Câţi bani economiseşte dacă rambursezi anticipat 1.000 de lei la un împrumut pe 20 de ani, cu dobândă de 5%
- Iancu Guda: "Avem cea mai mare crestere de salarii din UE". Câţi bani din salariu pierd românii din cauza inflaţiei
- Românii vor putea întreba angajatorul ce salarii au colegii lor. Companiile, obligate să facă grilele publice
- Afacerea pe care Ramona a pariat acum câțiva ani şi care a dat roade. "Clienţii vin la noi, deja sunt programaţi"
- BNR menţine în continuare dobânda cheie la 6,5% pe an
La asemenea cerere, şi ofertele sunt pe măsură. Există meniuri pentru toate gusturile şi. pentru toate buzunarele. Românii curioşi pot asista şi la o demonstraţie de gătit cu produse tradiţionale.
Chiar şi în Maramureş, mulţi vor pune pe mese preparate comandate. Bucătăresele de aici pregătesc deja sutele de caserole.
Preţul pentru un meniu tradiţional de Crăciun, cu antreuri, sarmale, friptură şi desert porneşte de la 50 de lei de persoană. Cei care aleg preparate mai sofisticate pot scoate din buzunar şi câteva sute de lei. Vor economisi, însă, orele petrecute în bucătărie.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰