Antena Meniu Search
x

Tot mai mulți români comandă masa de Crăciun online, la firmele de catering

De când sarmalele, friptura şi cozonacul sunt la doar un click distanţă, românii au prins gustul Crăciunului comandat online.

Vezi și

De când sarmalele, friptura şi cozonacul sunt la doar un click distanţă, românii au prins gustul Crăciunului comandat online. Bucătarii firmelor de catering au încins cuptoarele şi s-au pus deja pe treabă. Comenzile sunt peste aşteptări, spun comercianţii.

Şuncă, ceapă, tobă şi cârnaţi - nu suntem în cămara bunicii, suntem în bucătăria unei firme de catering, care duce tradiţia la un alt nivel.

Toate pot fi pe mesele românilor, dintr-un singur click.

În toată ţara, firmele de catering adună deja comenzi pe bandă rulantă.

La asemenea cerere, şi ofertele sunt pe măsură. Există meniuri pentru toate gusturile şi. pentru toate buzunarele. Românii curioşi pot asista şi la o demonstraţie de gătit cu produse tradiţionale.

Chiar şi în Maramureş, mulţi vor pune pe mese preparate comandate. Bucătăresele de aici pregătesc deja sutele de caserole.

Preţul pentru un meniu tradiţional de Crăciun, cu antreuri, sarmale, friptură şi desert porneşte de la 50 de lei de persoană. Cei care aleg preparate mai sofisticate pot scoate din buzunar şi câteva sute de lei. Vor economisi, însă, orele petrecute în bucătărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Tot mai mulți români comandă masa de Crăciun online, la firmele de catering