Antena Meniu Search
x

Mesajul ministrului Energiei pentru românii care consumă mai mult de 300KWh pe lună

Virgil Popescu, ministrul Energiei, are un sfat pentru românii care consumă mai mult de 300KWh pe lună. Să sune la Hidroelectrică şi să se mute la această companie.

de Redactia Observator

la 23.03.2022, 14:10

Mesajul ministrului Energiei pentru românii care consumă mai mult de 300KWh pe lună
- Mediafax Foto / Alexandru Dobre

"Se naşte întrebarea foarte naturală şi foarte la locul ei: ce se întâmplă cu cei care consumă peste 300 KWh? Eu cred că cei care consumă peste 300 KWh, printre care mă găsesc şi eu pentru că mă încălzesc cu pompe de căldură, pot să găsească atractivă oferta companiei Hidroelectrica şi să se mute la Hidroelectrica pentru că oferta este aceeaşi de acum un an, de acum doi ani, de acum trei ani. Între timp s-a îmbunătăţit foarte mult modulul informatic al companiei, mutarea se face instantaneu în câteva minute după ce se semnează online, pe calculator, acest contract", a declarat Virgil Popescu,într-o dezbatere organizată de Financial Intelligence, potrivit Agerpres.

De la 1 aprilie va fi un tarif social pentru energia electrică de 68 de bani pe KWh pentru toţi cei cu un consum lunar de până în 100 KWh şi de 80 de bani pentru un consum între 100 şi 300 KWh, în timp ce pentru cei care consumă peste 300 KWh nu mai există un prag. Guvernul a aprobat la finele săptămânii trecute Ordonanţa de Urgenţă privind plafonarea preţurilor la energie electrică şi gaze timp de un an, atât pentru consumatorii casnici, cât şi pentru cei industriali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Mesajul ministrului Energiei pentru românii care consumă mai mult de 300KWh pe lună