Antena Meniu Search
x

Video Meta, scăderi uriaşe ale acţiunilor, aproape de minimul istoric din 2019. Mark Zuckerberg a pierdut 68 de miliarde de dolari în câteva zile

Veştile proaste se ţin lanţ pentru fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg. Meta a pierdut 61% din valoarea de piaţă în ultimul an şi 14% în ultima săptămână. Dacă acţiunile Meta vor scădea cu încă 28 de cenţi vor ajunge la cel mai mic nivel din ianuarie 2019 încoace. Şi averea fondatorului Facebook s-a cam topit. A scăzut de la 125 de miliarde de dolari la 57 de miliarde. 

de Redactia Observator

la 19.09.2022, 08:54

Vezi și

După cinci zile consecutive de scădere, acțiunile Meta se tranzacționează acum cu doar 28 de cenți peste prețul său de închidere pe 16 martie 2020, când primele zile ale pandemiei de COVID-19 au generat scăderi puternice ale acțiunilor din SUA, potrivit Wall-Street.

Dacă acțiunile Meta scad sub 146,01 de dolari, va fi cea mai mică valoare din ianuarie 2019. Atunci Facebook se confrunta cu consecințele scandalului Cambridge Analytica, scandalul uriaș prin care s-a descoperit că Facebook extrăgea date de la utilizatori și care a dus la o serie de audieri aprinse în Congresul SUA. Cu toate acestea, Facebook a reușit să-și extindă utilizatorii activi în SUA în acel trimestru, deși cu puțin sub 1%.

În iulie, Meta a spus că se așteaptă la o a doua perioadă consecutivă de scădere a vânzărilor, deoarece a raportat câștiguri din trimestrul al doilea care au fost sub așteptări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Meta, scăderi uriaşe ale acţiunilor, aproape de minimul istoric din 2019. Mark Zuckerberg a pierdut 68 de miliarde de dolari în câteva zile