Antena Meniu Search
x

Video Mii de oameni s-au înghesuit la deschiderea Primark în România. Ce haine poți lua cu 20 lei

Retailerul Primark a deschis, astăzi, 15 decembrie 2022, primul magazin din România, în centrul comercial Parklake din București. Mii de persoane au trecut deja pragul și au făcut multe cumpărături.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 15.12.2022, 18:18

Vezi și

Primark, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine de haine din lume, a deschis, joi, primul magazin din România. Aglomerația a fost mare la inaugurare, pentru că foarte multă lume a fost curioasă de produsele cunoscutului magazin. Încă de la primele ore ale dimineții, de când Primark s-a deschis, peste o mie de persoane i-au trecut pragul.

Coada a fost „kilometrică”, nu doar la casa de marcat. La intrarea în Primark, în jur de 150 de oameni așteptau, acum câteva ore, să intre și să facă cumpărături. Cei care au vrut să fie primii clienți au venit de la ora 9:00 dimineața, chiar dacă au fost nevoiți să aștepte aproximativ o oră pentru a intra în magazin.

Ce produse au fost puse la vânzare și ce prețuri au

Magazinul Primark din Parklake se întinde pe o suprafață de 3.735 mp, are două etaje și cuprinde mai multe categorii: femei, bărbați, copii, produse de casă, produse de beauty și lenjerie și pijamale. Mii de produse au fost puse la vânzare. Reprezentanții lanțului de magazine au spus, pentru Observator, că magazinul din Parklake a generat în jur de 250 de locuri de muncă. De altfel, viceprimarul Capitalei spunea că odată cu venirea acestui lanț de magazine la noi în țară, se așteaptă ca la bugetul local să ajungă taxe în valoare de câteva milioane de lei, în fiecare an.

Fie că este vorba despre haine, accesorii, lenjerie sau lucruri pentru casă, Primark are o gamă largă de produse pe care le-a scos la vânzare. Mulți au fost cei care au trecut pragul magazinului și au văzut prețurile de la raft. O rochie poate costa 40 de lei, dar și 80 de lei, în funcție de modelul dorit. Atunci când vine vorba despre pijamale, prețurile sunt în jur de 70-80 de lei. Un tricou de bărbat pornește de la 20 de lei, dar poate ajunge și la 100 de lei, bineînțeles, în funcție de preferințe. Atunci când vine vorba despre produse de beauty, femeile au de unde alege. La fel putem spune și despre produsele pentru casă, unde o pernă poate costa 50 de lei, iar o pătură și 35 de lei, conform site-ului Primark.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Mii de oameni s-au înghesuit la deschiderea Primark în România. Ce haine poți lua cu 20 lei